Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii transformă Crăciunul într-o poveste, chiar şi acasă, cu ajutorul decoraţiunilor

Publicat:

Sarbatorile nu mai inseamna de mult doar un brad impodobit si cateva cadouri. Cei mai multi dintre noi incearca sa transforme Craciunul intr-o poveste, chiar si acasa, cu ajutorul decoratiunilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Constanta: Minor disparut de acasa! Rudele au cerut ajutorul politistilor

13:05, 04.04.2024 - La data de 4 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Sectia 3 Politie au fost sesizati cu privire la plecarea voluntara a minorului MUSTAFA ZABAR, de 16 ani, din municipiul Constanta, judetul Constanta. Potrivit IPJ Constanta, la data de 3 aprilie a.c., in jurul orei…

Tradiții in Sambata Morților sau Moșii de Iarna, cand se pomenesc inaintașii. „Romanii vin acasa sa faca parastase“

16:20, 06.03.2024 - Sambata Morților sau Moșii de iarna 2024 sunt trecuți in calendarul ortodox in data de 9 martie, inainte de Duminica Infricoșatoarei Judecați, cunoscuta și sub numele de Lasatul Secului de Carne pentru intrarea in Postul Paștelui, marcata anul acesta la 10 martie.

Poliția cere ajutorul pentru gasirea unei fete de 13 ani care a disparut de acasa de doua zile

15:25, 03.03.2024 - O fata de 13 ani din Baia Mare este cautata de politisti dupa ce a plecat de acasa, vineri, si nu s-a mai intors pana acum. Politistii au facut publice semnalmentele fetei si roaga persoanele care au informatii despre ea sa anunte autoritatile.

Este alerta in Romania! Roberta a disparut de acasa, din Bistrița. Poliția a cerut ajutorul cetațenilor pentru a o gasi pe adolescenta de 14 ani / FOTO

10:41, 21.02.2024 - Este alerta in Romania! O adolescenta de 17 ani a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Oamenii legii o cauta pe Roberta, dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors niciodata. Familia ei este disperata și așteapta vești bune din partea polițiștilor. Iata cum o identifici.

Un tanar de 22 de ani, cautat de familie dupa ce a plecat de acasa: Poliția solicita ajutorul cetațenilor

15:21, 12.02.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor in vederea depistarii unui tanar de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 9 februarie și nu se cunoaște locul in care se afla in prezent.

Deputat UDMR: Daca-i vom plati bine pe romanii plecați din țara, nu se vor intoarce acasa

11:30, 06.02.2024 - Este greșit sa crezi ca pur și simplu prin crearea a catorva locuri de munca ii vom aduce acasa pe romanii plecați din țara, susține Bende Sandor, presedinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputatilor, membru UDMR.

Pachete cu ajutoare alimentare 2024: De unde vor putea romanii sa ridice ajutorul din partea statului

10:40, 05.02.2024 - Pachete cu ajutoare alimentare 2024: De unde vor putea romanii sa ridice ajutorul din partea statului Pachete cu ajutoare alimentare: De unde vor putea romanii sa ridice ajutorul din partea statului In acest an, romanii cu venituri mici vor beneficia de pachete cu ajutoare alimentare care conțin mai…

Transforma-ți talentele in bani cu ajutorul celor mai populare platforme de freelancing din lume

10:21, 29.01.2024 -  Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa-ți transformi talentele tale in caștiguri pe care le poți obține in mediul online, de oriunde iți dorești? De acasa, dintr-o cabana de la munte, de pe o plaja din Madagascar sau de pe o insula pustie, descoperita de tine. Intr-o lume digitala, cand joburile tradiționale…


Ce parere ai despre aceasta stire?