Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii pot trimite fotografii pentru albumul cu 96 cele mai impresionante fotografii de la funeraliile Regelui Mihai

Publicat:

Albumul cu 96 cele mai impresionante fotografii de la funeraliile prinde contur. Romanii au trimis sute de fotografii pe care le-au facut pe durata ceremoniilor, iar comisia de jurizare a facut deja o prima selectie. Poze mai pot fi trimise pana la sfarsitul lunii.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Craiova: „Romanii din valea Timocului“ la „Aman“

12:50, 13.02.2024 - Biblioteca Aman gazduiește joi, incepand cu ora 11.00, evenimentul „Romanii din valea Timocului: Dezbatere și expoziție de fotografii”.Romanii din comuna Bor sunt greu afectați de exploatarea miniera din aceasta zona a Vaii Timocului. In satele acestei comune, solul, apa, aerul, sunt poluate de extracția…

Alerta medicala la o substanța periculoasa din unele medicamente. Medic: „Romanii le inghit in cantitați impresionante”

09:35, 10.02.2024 - Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, trage un semnal de alarma cu privire la o atenționare Agenției Europene a Medicamentului: unele medicamente pentru raceala conțin pseudoefedrina, o substanța periculoasa pentru pacienți.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Franța: Blocaje in Paris, din cauza protestelor fermierilor

10:50, 26.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunța cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca vineri, incepand cu ora 14,00, pana la miezul noptii, cu posibilitatea prelungirii si dupa aceasta data, sunt prevazute blocaje in Paris si zona pariziana. Diferite segmente…

Materiile prime s-au ieftinit, alimentele s-au scumpit! Romanii platesc mai mult pentru produsele de baza

10:00, 25.01.2024 - Romanii ar trebui sa beneficieze de prețuri mult mai accesibile la unele alimente de baza, conform principiilor economice. Cu toate acestea, deși in Romania materia prima se ieftineste, nu scad si preturile produselor finale.Logica preturilor alimentelor din tara noastra se impiedica pe undeva pe drumul…

S-A INTAMPLAT PE 24 IANUARIE…

06:40, 24.01.2024 - 1848: James Marshall descopera aur in California, declanșand Goana dupa aur din California. 1939: Primul zbor al avionului Lockheed P-38 Lightning, un avion de vanatoare utilizat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. 1943: Semnarea Acordului de la Casablanca intre liderii Aliaților in timpul…

Cat ne mai chinuie gerul naprasnic: anunțul ANM despre ce avem de indurat in zilele urmatoare

16:16, 22.01.2024 - Romanii indura cel mai mai rece episod de iarna de pana acum, iar veștile de la meteorologi nu sunt bune. Se va face și mai frig, pentru ca de valul de aer polar nu scapam prea curand. In urmatoare zile se anunța temperaturi de coșmar.

Metoda prin care romanii iși pot calcula singuri pensia, explicata de șeful Casei de Pensii: "O sa adunam și acele puncte de stabilitate"

21:10, 20.01.2024 - Șeful Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3 CNN, care este metoda prin care romanii iși pot calcula singuri pensia. Sunt persoane care vor primi și 2.000 de lei in plus, pe luna, din septembrie.

Corey Allen, baschetbalist american la FC Argeș: „Romanii sunt oameni cool. Imi place mult aici“ VIDEO

22:35, 18.01.2024 - Dupa ce a stralucit cinci sezoane in campionatul american universitar de baschet, Corey Allen impresioneaza și la primul sau sezon in campionatul Romaniei, unde joaca pentru echipa de baschet FC Argeș.


Ce parere ai despre aceasta stire?