Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, sub cod portocaliu de ninsoare. Meteorologii susţin că stratul de zăpadă va depăşi 40 de centimetri

Publicat:

este sub cod portocaliu de ninsoare. O autostrada si 5 drumuri nationale au fost inchise, iar zeci de curse feroviare au fost anulate, iar cele aeriene au intarzieri. De asemenea, institutiile de invatamant din zece judete si-au sistat activitatea.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de ninsori abundente in Romania: Meteorologii anunța unde se va depune stratul de zapada

13:15, 21.04.2024 - Meteorologii din Romania au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara, scrie digi24.ro .

Iarna s-a intors in Romania: zapada in mai multe zone ale țarii. Ce se anunța in continuare

13:40, 17.04.2024 - A nins puternic noaptea trecuta in mai multe zone, iar veștile de la meteorologi nu sunt bune. In urmatoarele ore, precipitațiile se extind. Ninsori ca in toiul iernii s-au inregistrat la Vatra Dornei, in Pasul Prislop, din județul Maramureș, dar și la Marișel, in județul Cluj. Drumarii au scos utilajele…

Alerta ANM! Ninsorile revin in Romania, in acest weekend! In ce regiuni se va depune stratul de zapada

11:00, 17.02.2024 - Ninsorile revin in Romania, in doar cateva ore. Meteorologii au transmis o alerta de vreme sebera, dupa ce temperaturile din aproape toata țara au scazut brusc. Iata in ce regiuni se va depune zapada și unde revine gerul, dupa o perioada cu temperaturi de primavara.

Romania, lovita de furtuna Karlotta: a facut prapad in Franța, Spania și Portugalia

09:26, 14.02.2024 - Furtuna Karlotta a produs numeroase distrugeri in mai multe zone din Europa, iar acum se indreapta spre Romania. Meteorologii au anunțat deja ploi abundente și inundații, in timp ce, la munte, va ninge puternic, iar vantul va viscoli zapada. Meteorologii vorbesc despre precipitații care pot ajunge…

Avertizare meteo ANM de ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:46, 13.02.2024 - Meteorologii aun prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu. Potrivit ANM, in intervalul…

Anunț ANM de ultima ora!  Cod portocaliu și cod galben de vreme rea. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:36, 13.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emis cod portocaliu și cod galben de vreme rea pentru mai multe zone ale Romaniei. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Locul din Romania cu cel mai mare risc de avalansa si strat de zapada de 127 de centimetri

18:56, 28.01.2024 - Meteorologii avertizeaza ca este risc mare de producere de avalanse, de gradul patru pe o scara de la unu la cinci, la peste 1.800 de metri altitudine in Muntii Fagaras, in zona turistica Balea Lac.


Ce parere ai despre aceasta stire?