Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, sub avertizare Cod galben de vreme rea. Județul Cluj este vizat

Publicat:

Avertizare meteo in județul Cluj. de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod galben care vizeaza instabilitate atmosferica temporar accentuata in cea mai mare parte a țarii. Interval de valabilitate: 27 aprilie, ora 12 – 28 aprilie, ora 23. Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitați insemnate de apa In intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a țarii. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descarcari electrice și pe alocuri intensificari ale vantului, vijelii și grindina.…

Citeste articolul mai departe pe ziarulclujean.ro…  

Sursa articol: ziarulclujean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vreme schimbatoare la primele ore - ANM a emis avertizare cod galben

09:15, 07.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in zone si localitati din 12 judete, valabile in urmatoarele ore.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Vijelii și averse in Cluj! ANM a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferica

10:40, 13.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marți, mai multe avertizari cod galben și cod portocaliu de vreme rea in Romania.ANM a emis, in urma cu scurta vreme in urma, o informare meteorologica, valabila in intervalul 13 februarie, ora 10 – 14 februarie, ora 08. Clujul este vizat de avertizarea…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Ultima ora - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)

10:26, 24.01.2024 - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben de viscol in mai multe zone din țara.„Ora : 10:00. Intervalul : 24 ianuarie, ora 18 – 26 ianuarie, ora 10; Zonele afectate: la munte, indeosebi la altitudini…

Anunț ANM. Cod galben de fenomene periculoase in Romania! Precipitații mixte, ceața și polei

09:00, 23.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis un cod galben de fenomene periculoase in Romania! Vor fi precipitații mixte, ceața și polei.


Ce parere ai despre aceasta stire?