Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România și Ungaria au fost avertizate de Comisia Europeană, cu privire la o abatere bugetară în 2017

Publicat:

Romania și Ungaria au fost avertizate de (CE), cu privire la o abatere bugetara semnificativa in 2017. Astfel, a adresat miercuri, 23 mai, un avertisment Ungariei si Romaniei cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu (MTO) in 2017, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres . In cazul Romaniei, care face deja obiectul unei proceduri de abatere semnificativa, Comisia recomanda Consiliului sa adopte o decizie cu privire la masurile ineficiente si o recomandare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana, raport anual privind Schengen

17:26, 16.04.2024 - Mai mult de jumatate de miliard de calatori au vizitat spatiul Schengen in 2023, atingandu-se 92% din nivelurile anterioare pandemiei, din 2019, ceea ce a contribuit in mod semnificativ la economia Uniunii Europene, indica raportul anual privind starea spatiului Schengen publicat marti de Comisia Europeana.…

Comisia Europeana aproba un ajutor de stat de 3 miliarde euro acordat de Romania pentru sprijinirea instalatiilor eoliene onshore

10:45, 07.03.2024 - Comisia Europeana a aprobat miercuri acordarea de catre Romania a unei scheme de ajutor in valoare de 3 miliarde de euro (15,22 miliarde lei) in sprijinul instalatiilor care produc energie eoliana onshore si solara fotovoltaica, in vederea promovarii tranzitiei catre o economie “zero net”, in conformitate…

Romanii au cele mai mari prețuri la energie din Uniunea Europeana. Raport cu date devastatoare

13:26, 18.02.2024 - Romania este fruntașa la prețurile pe care le platește la energie! Romanii primesc cele mai mari facturi la energie din toata Uniunea Europeana, iar cele mai afectate sunt companiile care au ajuns sa plateasca prețuri exorbitante. Potrivit unui raport realizat de Comisia Europeana companiile mijlocii…

Companiile din Romania și Ungaria, printre cele mai afectate de creșterea semnificativa a prețurilor la energie in Uniunea Europeana

11:45, 15.02.2024 - Un raport anual privind piața unica și competitivitatea, publicat miercuri de Comisia Europeana, dezvaluie ca companiile din Romania și Ungaria se confrunta cu cele mai mari costuri la energie din intreaga Uniune Europeana. Prețurile la energie au crescut considerabil in UE in ultimii doi ani, in special…

„Noi nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”- oficial de la Kiev

09:00, 15.02.2024 - Oficialii de la Kiev declara in continuare ca exporturile ucrainene de produse agricole prin Europa de Est nu au afectat aceste piete, chiar daca fermierii din statele vecine susțin contrariul. „Cu niciun produs nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”, spune Taras Kacika, adjunct…

Liderii UE au cazut de acord: Ucraina va primi ajutorul de 50 de miliarde de euro. Zelenski: Este o "dovada in plus a unitatii puternice a Uniunii"

12:50, 02.02.2024 - "Avem un acord. Unitate. Toti cei 27 de lideri s-au pus de acord asupra unei anvelope suplimentare de 50 de miliarde de euro pentru a sustine Ucraina in cadrul bugetului UE. Acest acord garanteaza o finantare stabila, previzibila si pe termen lung pentru Ucraina. UE preia conducerea si responsabilitatea…

Orban nu crede in sinceritatea Comisiei. Ungaria e amenințata

17:41, 30.01.2024 - Comisia Europeana a cerut un ajutor financiar de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina insumat pe urmatorii patru ani si care sa fie oferit Kievului din bugetul UE.  Ajutorul a fost  blocat de Viktor Orban, prin veto, la summitul european din decembrie, un nou summit special in acest scop urmand sa…

Comisia Europeana nu va declanșa „opțiunea nucleara” impotriva Ungariei pana cand nu va exista o majoritate clara in favoarea acesteia

23:15, 29.01.2024 - Comisia Europeana nu va aplica articolul 7, așa-numita "opțiune nucleara", impotriva Ungariei, pentru incalcarea drepturilor fundamentale, pana cand nu va exista o majoritate puternica in favoarea acestei soluții in randul statelor membre, relateaza Euronews."Nu este posibil pentru Comisie sa ia o decizie…


Ce parere ai despre aceasta stire?