Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România își protejează sturionii din Dunăre încă cinci ani

Publicat:

Romania iși protejeaza sturionii din Dunare, inca cinci ani de acum incolo, asta dupa ce prohibiția totala pentru aceasta specie de pește a fost extinsa la finalul lunii aprilie. Interdicția se aplica in continuare pentru toate cele cinci specii de sturioni din Dunare: cega, morun, nisetru, pastruga și viza. De asemenea, se aplica și pentru vanzarea de produse, cum ar fi carne și caviar, provenite de la sturionii salbatici din Dunare. Pescuitul sturionilor a fost interzis pentru prima oara in Romania, in 2006, pentru o perioada de 10 ani. Prohibiția este o masura necesara, dar nu suficienta. „Așa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Traistariu, despre faptul ca Robert De Niro investește in Bulgaria: “E peste Romania”

17:10, 17.04.2024 - Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, iși inaugureaza doua hoteluri de lux pe litoralul Marii Negre, in Bulgaria, iar vestea a starnit interesul și admirația publicului. Acesta a devenit co-proprietar al unei mari companii, investind in industria turismului și aducand un suflu nou pe malurile…

Prohibitia se extinde

06:45, 16.04.2024 - Prohibitia pescuitului se extinde incepand de marti si in apele de frontiera cu Ucraina si Bulgaria, pescuitul sezonier la scrumbie in Delta urmand sa se faca doar de pescarii autorizati, fara ca acestia sa aiba vreun insotitor sau ajutor in barca in timpul desfasurarii activitatii, a decis Administratia…

Alerta in SNT: prea multe gaze, pentru un consum așa de mic!

14:55, 01.04.2024 - Azi dimineața, Sistemul Național de Transport ( SNT ) Gaze a intrat in stare de prealerta și va ramane astfel pana spre seara. Motivul este unul paradoxal: avem prea multe gaze in conducte fața de consumul efectiv. La ora 07.00, linepack-ul Transgaz, care masoara cantitatea de gaze aflata in conducte…

27 Martie 1918 : Sfatul Tarii al Republicii Democratice Moldovenesti voteaza actul Unirii cu Romania. Citat: „Traiasca unirea Basarabiei cu Romania de-a pururi si totdeauna!

08:25, 27.03.2024 - In ziua de 27 Martie 1918, Sfatul Tarii al Republicii Democratice Moldovenesti voteaza actul Unirii cu Romania.  In numele poporului Basarabiei, Sfatul Tarii declara: Republica Democratica Moldoveneasca (Basarabia) in hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunare, Marea Neagra si vechile granite cu Austria,…

Transportatorii reclama ”mai sus” ipocrizia Austriei. Schengen, care „nu functioneaza”

17:50, 08.03.2024 - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) atrage atentia ca „sistemul Schengen” despre care cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat ca „nu functioneaza, prin urmare nu poate fi extins”, functioneaza de fapt doar pentru tarile prietene, dintre care Romania este exclusa,…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…

Conflict cu implicații majore la granița dintre Romania și Bulgaria: romanii cer ca bulgarii sa nu fie primiți in Schengen

12:20, 21.02.2024 - La granița dintre Bulgaria și Romania, de la Ruse, sunt doua parcari care trebuiau sa rezolve problema ambuteiajelor din trafic cauzate de camioane. In loc de asta, insa, aceste 2 parcari genereaza probleme foarte mari și au devenit chiar un obstacol pentru aderarea la spațiul Schengen. Transportatorii…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

10:41, 18.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?