Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Teodora Nedelcu și Bordea, interviu cu un cioban: „Aia-i brânză?”

Publicat:

și nu s-au mai putut stapani in timpul momentului rol. Glumele ciobanului au venit in rafala și pana la final, toți au ras cu lacrimi. Momentul care te va face sa uiți ca azi e doar mijlocul saptamanii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Xtra Night Show. Care este cel mai mare defect al lui Catalin Bordea. Comediantul nu se sfiește sa recunoasca: ”Mereu e cineva așa...” / VIDEO

00:25, 03.04.2024 - Catalin Bordea este unul dintre cei mai iubiți comedianți din Romania. De-a lungul anilor a demonstrat cat este de sincer și nu s-a ferit niciodata sa recunoasca anumite lucruri, indiferent cat de personale ar fi fost. Astfel, a vorbit deschis despre defectele sale, tratandu-le cu mult umor.

Interviu cu Ambasadorul Italiei București: Romania are puterea sa obțina un dividend politic important intr-o organizație internaționala

07:50, 02.03.2024 - In viitorul apropiat, Romania are puterea sa obțina un dividend politic important intr-una dintre organizațiile internaționale, spune ambasadorul Italiei București, Alfredo Maria Durante Mangoni.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

iUmor 2024, sezonul 16, incepe pe 18 februarie. Tot ce trebuie sa știi despre show

14:00, 13.02.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Incepand cu 18 februarie, telespectatorii pot urmari la Antena 1 show-ul lor de comedie preferat, iUmor. Totul despre emisiunea in care Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu sunt jurați.Cand incepe iUmor 2024 și cand se difuzeaza?Cel de-al 16-lea sezon iUmor –…

Sezonul 32 al emisiunii „Romania, te iubesc!” debuteaza duminica la Pro TV

22:15, 10.02.2024 - Al 32-lea sezon „Romania, te iubesc!” va incepe la Pro TV duminica, de la ora 18.00, cu ancheta „Litoral, recif imobiliar” semnata de Paul Angelescu.Peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei salbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vandute si lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primarii,…

SIGURANȚA ALIMENTARA Care sunt diferențele dintre o branza naturala și una falsificata?

19:21, 05.02.2024 - Sezonul fatarilor la oi si capre este inca in desfasurare. Intarcarea mieilor si a iezilor o sa faca posibila aparitia pe piata a casului, a branzei de burduf, nu in ultimul rand, a urdei. The post SIGURANȚA ALIMENTARA Care sunt diferențele dintre o branza naturala și una falsificata? first appeared…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 3, sezonul 3. Cristina Ciobanașu: „Nu-mi oferiți cadouri scumpe in bijuterii ca nu țin!”

23:05, 01.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?