Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are mari probleme cu Comisia Europeană! Tocmai a primit o veste cruntă

Publicat:

Directiva privind marcile constituie un pas important in modernizarea si armonizarea in continuare a legislatiei UE privind marcile. Aceasta aduce o serie de modificari semnificative, inclusiv o definitie revizuita a marcii, adaptata la era digitala; noi motive care impiedica inregistrarea marcilor; noi norme privind marfurile contrafacute in tranzit, precum si noi dispozitii de armonizare a procedurilor privind marcile in toate statele membre ale UE”, arata , joi, intr-un comunicat de presa transmis news.ro. Statele membre au fost obligate sa transpuna directiva in legislatia…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania trebuie sa dea in judecata Austria pentru Schengen, susține Mihai Tudose: 'Nu au absolut nicio logica. Hai sa ne potolim'

07:25, 08.04.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat ca, in cazul in care Austria se va opune din nou, intr-un Consiliu JAI, aderarii complete a Romaniei la spatiul Schengen, atunci din acel moment Austria trebuie data in judecata, deoarece e si dreptul tarii noastre sa faca acest lucru la Curtea de Justitie…

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

Comisia Europeana baga in faliment orașele din Romania

17:00, 29.02.2024 - Guvernul a fost condamnat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene sa plateasca peste doua milioane de euro penalitați și sume forfetare Comisiei Europene pentru nerespectarea ordinului de inchidere a tuturor celor 68 de depozite neconforme de deșeuri din țara. Banii vor fi recuperați din bugetele orașelor…

Dreptul la justiție: romanii pot solicita despagubiri pentru cancerul cauzat de poluare

12:31, 22.02.2024 - Pentru prima oara, rezidenții din zone puternic poluate, unde se constata nerespectarea standardelor de calitate a aerului prin masuratori, vor avea dreptul de a accesa sistemul judiciar și de a cere compensații pentru impactul asupra sanatații cauzat de inacțiunea autoritaților publice."Este o victorie…

O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

10:55, 22.02.2024 - Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns miercuri la un acord asupra directivei privind calitatea aerului care aduce mai multe imbunatatiri si drepturi pentru cetateni, asigurand un aer mai curat si preventie impotriva bolilor pulmonare foarte grave cauzate de poluare, informeaza…

Romanii vor putea cere despagubiri daca fac cancer de la poluare

19:36, 21.02.2024 - Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns miercuri la un acord asupra directivei privind calitatea aerului care aduce mai multe imbunatatiri si drepturi pentru cetateni, asigurand un aer mai curat si preventie impotriva bolilor pulmonare foarte grave cauzate de poluare, informeaza…

Comisia solicita Romaniei sa inchida și sa reabiliteze depozitele ilegale de deșeuri

15:35, 07.02.2024 - Comisia Europeana a decis sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru nerespectarea integrala a Directivei privind depozitele de deșeuri și a Directivei-cadru privind deșeurile. Directiva privind depozitele de deșeuri impune statelor membre sa ia masurile necesare pentru inchiderea și reabilitarea depozitelor…

Comisia Europeana a deschis o procedura de sancționare a Romaniei și altor 16 state. Nu au schimbat legislația in cazul migranților inalt calificați

08:15, 26.01.2024 - Comisia Europeana a deschis o procedura de sancționare impotriva a 17 state membre, printre care și Romania, pentru ca nu au transpus in legislațiile naționale directiva pentru atragerea pe piața muncii a imigranților inalt calificați din afara blocului comunitar.Guvernele țarilor respective au la…


Ce parere ai despre aceasta stire?