Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă executată în stil mafiot. A fost împușcată în cap pentru o datorie de 500 de euro

Publicat:

Ucisa pentru o datorie de 500 de euro. Este infioratorul tablou dezvaluit de anchetatori pentru a explica uciderea unei romance, impuscata in cap in luna mai pe campurile din provincia Caserta, scrie gazetaromaneasca.com.

”Atunci ce trebuie sa fac, trebuie sa-l ucid asa cum am facut cu femeia din ”. Aceasta este una dintre interceptarile ascultate de procuror si carabinieri care au dus, zilele trecute, la arestarea a doi frati din d'Aversa, Cipriano si , acuzati de uciderea , romanca de 35 de ani din judetul Suceava.

Mai…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca premiata pentru ca a nascut 19 copii: „La baza fiecarui mare creștin sta devotamentul mamei”

18:15, 08.04.2024 - Arhiepiscopia Sucevei și Radauților i-a acordat unei sucevence, soția unui cantor bisericesc din localitatea Giurgești, Ordinul eparhial „Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava", acordat de Arhiepiscopul Calinic, pentru meritul de a fi adus pe lume și a fi crescut 19 copii.

Cați ani de inchisoare a primit romanca din Spania care și-a vandut cu 4.000 de euro fetița de 12 ani. Femeia incerca sa scape de o datorie / FOTO

14:40, 01.03.2024 - Ce pedeapsa a primit romanca din Spania care și-a vandut fetița, in varsta de 12 ani, pentru suma de 4.000 de euro. Cați ani iși va petrece femeia in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa scape de o datorie.

Cruzime fara margini: catelusa Husky de 3 ani, ucisa in chinuri groaznice de un sucevean. Ce risca barbatul

15:45, 22.02.2024 - Un barbat și-a omorat cainele la Suceava, lovindu-l in cap cu o țapina, dupa ce anterior il bagase intr-un sac. Barbatul a fost reținut de polițiști su acuzația de ucidere a animalelor, cu intenție, fara drept.

O tanara romanca, care a pierdut o sarcina in urma cu cateva luni, a fost impuscata in cap de iubitul ei, pe insula Creta

21:05, 18.02.2024 - O tanara romanca, in varsta de 30 de ani, care a pierdut o sarcina in urma cu cateva luni, a fost impuscata in cap de iubitul ei, un cetatean albanez, in casa lor din Heraklion, pe insula Creta.

Romanca impușcata in cap de iubitul ei albanez, in Creta. „Ne jucam cu pistolul”, spune barbatul care e acuzat de crima

18:05, 18.02.2024 - O romanca in varsta de 29 de ani a murit vineri de dimineața in Creta, unde a fost impușcata in cap de iubitul ei albanez. Barbatul in varsta de 39 de ani susține ca a fost un accident, scrie portalul de știri Creta Live.Crima a avut loc in jurul orei 7:30, vineri de dimineața, in locuința celor doi…

Crima suspecta in Spania! O romanca de 31 de ani, ucisa de iubit. Barbatul e acuzat de omor și risca 15 ani de inchisoare: "S-a inecat cu un os de pește!" / FOTO

14:05, 06.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc, in luna iulie 2020, in Torrejon de Ardoz, un oraș de langa Madrid, in Spania. Un roman de 37 de ani, și-ar fi omorat iubita, tot romanca, in bataie, apoi ar fi incercat sa-și ascunda fapta. Acesta le-a spus polițiștilor ca tanara de 31 de ani s-a inecat cu un os de pește.


Ce parere ai despre aceasta stire?