Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rodia, mai bogata in antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde!

Publicat:

Fructul dragostei sau al vietii, asa cum e denumita rodia, este excelent pentru sanatate. Cu o concentratie mare de antioxidanti, rodia trebuie consumata cat mai des, in special in sezonul rece. Recomandata persoanelor care doresc sa slabeasca, rodia ajuta la arderea grasimilor si la accelerarea metabolismului. Rodia este considerata inca din cele mai vechi timpuri un simbol al fertilitatii, al starii de sanatate, de aceea nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra, relateaza csid.ro. Rodia ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai verde Osmanthus. Motivele pentru care este recomandat

10:00, 21.04.2024 - Cu gustul sau delicat și aroma placuta, ceaiul verde Osmanthus nu doar incanta papilele gustative, ci și aduce numeroase beneficii pentru sanatate. Dincolo de placerea gustului, acest ceai se bucura de o reputație solida in randul iubitorilor de ceai datorita proprietaților sale antioxidante și a potențialului…

Aurul negru: Super-ceaiul anti-inflamator, anti-viral și anti-bacterian care conține cantitați impresionante de antioxidanți

08:25, 06.04.2024 - Ceaiul de aronia are beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Cunoscuta și sub numele de capșuna neagra, aceasta este bogata in antioxidanți și substanțe nutritive esențiale. Puțini sunt cei care sunt conștienți de potențialul sau de a imbunatați sanatat

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

Fructul minune pentru sanatate - Ananasul. Cum te poate ajuta in ameliorarea simptomelor multor afecțiuni

00:00, 24.03.2024 - Fructul minune pentru sanatate - Ananasul. Cum te poate ajuta in ameliorarea simptomelor multor afecțiuniAnanasul este o delicatesa pentru iubitorii de fructe, putand fi folosit in salate, cocktailuri sau desert. Pe langa profilul nutrițional sanatos, acest fruct exotic se lauda cu beneficii importante…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Ceaiul de ceapa, miracol pentru sanatate. De ce ar trebui sa bei zilnic o ceșcuța din licoarea care a uimit lumea medicala

12:30, 28.01.2024 - Cum prepari ceaiul de ceapa Ingrediente: - o ceapa mare- 500 ml de apa- miere (opțional) - lamaie (opțional)Mod de preparare ceai de ceapa:Incepe prin a spala și taia ceapa in felii mari, cu tot cu foi. Ulterior, pune apa la fiert și adauga feliile atunci cand incepe sa dea in clocot. Fierbe feliile…


Ce parere ai despre aceasta stire?