Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roata panoramică din Piața Victoriei din Timișoara, principala atracție a Târgului de Crăciun FOTO

Publicat:

Targul de Craciun din Timișoara a fost deschis duminica, 27 noiembrie, cand a pornit și iluminatul festiv din zona istorica a orașului. Capitala Timișului și a Banatului s-a impodobit astfel de Sarbatori.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Targul de Paști se va organiza in Piața Catedralei. Revine roata panoramica

12:50, 24.04.2024 - Dupa intarzieri de luni de zile și 24 milioane de lei, lucrarile de la Piața Catedralei par a fi la final, astfel incat Primaria va... The post Targul de Paști se va organiza in Piața Catedralei. Revine roata panoramica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vor rasuna fanfarele la Timișoara in Duminica Floriilor

10:05, 22.04.2024 - Duminica, 28 aprilie, de Florii, sunteți invitați sa retraiți emoția și atmosfera Banatului de altadata la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a evenimentului va avea loc in cinci locații din Timișoara.

Ce se intampla acum la Timișoara – sunt mii de oameni in centru

21:15, 31.03.2024 - De mult zona centrala a Timișoarei nu a mai vazut atația oameni deodata la plimbare. Vremea superba (sambata s-au inregistrat 27° la Timișoara iar astazi e placut) sarbatorile Pascale la catolici și protestanți, deschiderea Targului de Craciun și, bineințeles, ziua libera, au scos din case mii de oameni…

Au fost furate jucariile copiilor ucraineni din instalația de arta din Piața Victoriei

10:50, 02.03.2024 - Instalația de arta din Piața Victoriei a fost lasata fara plușuri, dupa a fost amenajata in cadrul comemorarii a doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina. De atunci, insa, plușurile, multe fiind donate de copiii refugiați in Timișoara, au disparut. Artiștii fac apel la mai multa compasiune.

Ancheta exploziva: Vasile Dancu primește 143.000 de euro pentru „monitorizarea culturala” a proiectului „Timișoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023”

21:50, 13.02.2024 - Ancheta publicata de cotidianul clujean dezvaluie un contract controversat caștigat de catre Vasile Dancu. Suma de 143.000 de euro a fost obținuta prin intermediul casei de sondaje IRES, controlata de catre influentul lider al social democraților, pentru o așa-numita „monitorizare culturala”.Ancheta…

Expoziția „Garana 2023 – Simpozion de Arta Contemporana”, aproape de debut

13:06, 05.02.2024 - Muzeul Național al Banatului in colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Egeria va invita sa admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara, rezultatul celei de-a XIII-a ediții a Simpozionului de Arta Contemporana Garana 2023. Sunt aproximativ 50 de lucrari…

Patinoarul din Piața Libertații, demontat. Celelalte doua din oraș mai raman deschise cateva zile

13:11, 26.01.2024 - Patinoarul din Piața Libertații, instalat ca parte a Targului de Craciun din Timișoara, a fost demontat. Celelalte doua din oraș, de la cele doua mari centre comerciale din oraș, vor mai ramane deschise pana la finalul lunii.

Barbat dat in urmarire generala, gasit de politistii locali timisoreni sub schela unui fast food din centrul orasului

09:10, 26.01.2024 - Un barbat din Bucuresti, dat in urmarire generala pentru o pedeapsa cu executare pentru furt, a fost gasit dormind de politistii locali din Timisoara sub schela unui fast food din centrul orasului. Polițiștii locali aflați in patrulare noaptea trecuta in jurul orei 0.30, in Piața Victoriei, au depistat…


Ce parere ai despre aceasta stire?