Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Risc de escaladare a războiului din Caucaz: Moscova i-a răspuns imediat premierului Armeniei. Reacţia preşedintelui azer: „Să nu se amestece”

Publicat:

Rusia s-a declarat sambata pregatita sa furnizeze asistenta „necesara” Armeniei, aflata in conflict cu Azerbaidjan in jurul regiunii secesioniste Nagorno-Karabah, daca luptele se extind pe teritoriul armean, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia intervine in cazul pretinsului atac cu drona din Transnistria / Reacția premierului Dorin Recean

06:40, 07.04.2024 - Rusia a condamnat sambata un presupus atac cu drona asupra unei instalatii militare din regiunea separatista Transnistria ca fiind o provocare si a cerut o ancheta, in timp ce premierul Republicii Moldova a acuzat chiar Moscova ca ar fi in spatele acestei provocari, scrie news.ro.

Reacția Rusiei dupa ce Papa Francisc a indemnat Ucraina la negocieri: 'Occidentul sa recunoasca faptul ca a greșit'

15:25, 11.03.2024 - Rusia considera ca indemnul Papei Francisc la discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului din Ucraina a fost un apel adresat aliatilor occidentali ai Kievului de a renunta la ambitia de a invinge Rusia si de a recunoaste greseala Occidentului in razboiul din Ucraina, a relatat agentia italiana…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia va da dovada de cumpatare, dar nu va uita - Reacția neobișnuit de blanda de la Kremlin

15:16, 04.03.2024 - Dimitri Medvedev, un aliat de rang inalt al președintelui Vladimir Putin, a declarat luni ca Moscova va da dovada de cumpatare ca raspuns la o presupusa discuție interceptata a armatei germane in care s-ar vorbi despre un atac asupra Rusiei, dar nu va uita de asta, noteaza Rador Radio Romania. Dmitri…

Rusia a inregistrat in februarie cea mai mare rata a pierderilor in randul trupelor sale de la inceputul razboiului

20:35, 03.03.2024 - Mai multi soldati rusi au fost ucisi si raniti zilnic in Ucraina in luna februarie decat oricand de la inceputul invaziei pe scara larga lansate de Moscova cu peste doi ani in urma in tara vecina, potrivit estimarilor britanice, citate de DPA.

Facțiunile palestiniene se reunesc la Moscova pe fondul razboiului din Gaza

11:56, 18.02.2024 - Rusia a invitat toate factiunile palestiniene sa se intalneasca in 26 februarie la Moscova, a anuntat duminica prim-ministrul Autoritatii Palestiniene, Mohammad Shtayyeh, la Conferinta de Securitate de la Munchen.

Erevanul schimba macazul: Armenia nu se mai poate baza pe Rusia ca principal partener militar si pentru aparare

13:06, 02.02.2024 - Armenia nu se mai poate baza pe Rusia ca principal partener militar si pentru aparare, intrucat Moscova a dezamagit in mod repetat Erevanul, a declarat premierul Nikol Pasinian, adaugand ca tara sa trebuie sa se gandeasca la apropierea relatiilor cu Statele Unite si cu Franta, noteaza Reuters, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?