Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ripensia a câştigat la limită amicalul cu Frontiera Curtici disputat la Săcălaz

Publicat:

Ros-galbenii au profitat de amanarea, deocamdata, a jocului formatiei din judetul Arad cu ACS Poli. Deoarece arena „Electrica” e ocupata cu un turneu de juniori, partida dintre si s-a desfasurat pe terenul din Sacalaz si s-a incheiat cu succesul divizionarei secunde, scor 1-0. Pauza din „B”, odata cu Liga I, a […] a castigat la limita amicalul cu disputat la Sacalaz a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

SCM Timisoara a castigat duelul disputat la Arad cu CSM Petrolul Ploiesti. Seria din play out se muta pe Bega

20:10, 09.04.2024 - SCM Timisoara a obtinut victoria in sala „Victoria”, din Arad, unde a fost nevoita sa mearga „in exil” temporar in Liga Nationala. „Leii” s-au impus cu 72-65 in fata celor de la CSM Petrolul Ploiesti in meciul 1 din seria in sistem „cel mai bun din trei jocuri” a zonei locurilor 11-18. Alb-violetii…

LPS Nicolae Rotaru“ Constanta: Bianca Mei-Rosu a castigat faza nationala a ONSS 2024 la tenis de masa (GALERIE FOTO)

14:40, 08.04.2024 - O noua performanta realizata de multipla campioana nationala si internationala la tenis de masa Bianca Mei Rosu, din Constanta, care a castigat faza nationala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar 2024, in intrecerea de tenis de masa a liceelor. Reprezentanta a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae…

Juniorii Universitatii Craiova au treaba in Ardeal

11:05, 12.03.2024 - Juniorii Universitatii Craiova au parte de jocuri puternice in etapa intermediara de miercuri, urmand sa evolueze in Ardeal, impotriva echipelor similare ale gruparii AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Astfel, la Liga de Tineret, care programeaza etapa 7 din play-off-ul seriei Vest. Universitatea Craiova…

CFR Cluj a caștigat „la limita” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

08:25, 09.03.2024 - CFR Cluj a caștigat la limita, scor 1-0, in partida de pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Adrian Mutu a ținut sa precizeze și ca lucrurile s-au schimbat in bine la echipa, de la venirea sa pe banca ardelenilor.

Guvernul vrea sa modifice sistemul de plafonare pentru consumul de electricitate și gaze. Ce se intampla cu tarifele dupa 1 aprilie?

23:31, 28.02.2024 - Potrivit draftului consultat de Economedia , mecanismul de plafonare a prețurilor finale pentru consumarorii casnici și noncasnici de energie electrica și gaze va fi prelungit cu un an, pana la data de 31 martie 2026, dar unele prevederi vor fi modificate. - toți consumatorii non-casnici de energie…

CJT face noi demersuri pentru modernizarea DJ 691 pana la limita cu județul Arad

13:15, 19.02.2024 - De mai mulți ani, camioanele care circula pe Drumul Județean 691, de la intrarea in Dumbravița pana la limita județului Arad, distrug șoseaua. Cel mai afectat tronson de drum este cel care trece prin comuna Mașloc.

Lotus Baile Felix a caștigat „triunghiularul” de la Cermei

15:20, 17.02.2024 - Dupa cele doua meciuri de pregatire incheiate cu 1-1 cu Foresta Tileagd și CSM Olimpia Satu Mare, Lotus Baile Felix s-a deplasat sambata in județul Arad pentru „triunghiularul” cu alte doua formații de eșalon trei.

Cu a recucerit-o Marian Cozma pe soție, dupa un an de pauza! Artistul a fost perseverent și "a caștigat" / VIDEO

22:25, 13.02.2024 - Marian Cozma vorbește despre cum a reușit sa iși recucereasca soția, dupa un an de pauza. De ce au fost desparțiți cei doi, cu ce a greșit artistul, dar și ce a facut acesta in toata aceasta perioada. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?