Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ridichile, efect vitaminizant si detoxifiant asupra organismului

Publicat:

Ridichile aduc minerale si vitamine in organism potasiu, magneziu, calciu, vitamina C .Ridichile sunt legume bogate in acid ascorbic vitamina C, 100 de grame de ridichi asigurand un sfert din necesarul zilnic al organismului , acid folic, potasiu si cu un continut mediu de vitamina B6, riboflavina, magneziu, cupru, zinc, fier si calciu. De asemenea, contin zahar si fibre, potrivit Agerpres.ro . Frunzele proaspete de ridichii au efect vitaminizant si detoxifiant si deci nu trebuie aruncate. Pot f ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant

16:05, 18.04.2024 - Ceapa verde este una dintre bucuriile primaverii si unul din medicamentele oferite de natura oamenilor. The post CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant first appeared on Informatia Zilei .

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

4 perspective din care lipsa de vitamina D poate influența starea de bine a organismului

23:40, 29.02.2024 - Vitamina D, considerata și „vitamina soarelui”, este un nutrient esențial pentru sanatatea organismului uman. Deși este sintetizata in principal la nivelul pielii in urma expunerii la lumina soarelui, multe persoane, din diverse cauze, pot sa nu aiba suficienta vitamina D din aceasta sursa naturala…

Vrei sa-ți ajuți corpul sa-și mențina vitalitatea? Iata care sunt cele mai cunoscute vitamine și ce efecte benefice au asupra organismului tau

21:45, 09.02.2024 - Tot mai multa lume iși dorește o viața lunga și un corp sanatos, iar atenția acordata alimentației și necesitaților nutriționale devin aspecte cruciale in acest demers. In acest sens, vitaminele joaca un rol semnificativ in menținerea funcțiilor organismului și prevenirea diverselor afecțiuni. Aceste…

Nu mai manca portocale daca suferi de aceasta boala! Pericolul ascuns din cele mai consumate fructe

09:30, 28.01.2024 - Specialistii spun ca acestea trebuie consumate in cantitati mici de catre persoanele care sufera de reumatism deoarece natura acida a sucului acestora poate sa accentueze simptomele artritei. De asemenea, si coaja fructului trebuie folosita cu atentie pentru ca poate fi tratata chimic pentru conservare…


Ce parere ai despre aceasta stire?