Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand nu se lasă: „Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1”

Publicat:

a anunțat vineri, 14 iunie, printr-o postare pe Facebook ca a facut plangere penalaimpotriva membrilor 1 pentru abuz in serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu

19:35, 14.06.2024 - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru un nou mandat, a anuntat ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Procurorii, ultima speranța a USR - Clotilde Armand le-a fact plangere penala membrilor BES1

18:55, 14.06.2024 - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru un nou mandat, a anuntat ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Clotilde Armand anunța ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1. „Sunt fraude electorale grosolane”

17:46, 14.06.2024 - Primarul in funcție al Sectorului 1, Clotilde Armand, continua sa acuze fraude la vot și anunța vineri, 14 iunie, ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.„Avem probe din care rezulta ca…

Rezultate alegeri locale 2024. Dominic Fritz a venit la Sectorul 1 sa o sustina pe Clotilde Armand: „Miza este viitorul democrației”

13:25, 13.06.2024 - Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), a venit joi la Sectorul 1 Bucuresti sa o susțina pe Clotilde Armand, primarul in funcție, cerand, la randul sau, renumararea voturilor in acest sector.

Radu Mihaiu depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2. „Se vede cu ochiul liber cum se incearca fraudarea alegerilor”

15:15, 11.06.2024 - Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, acuza o fraudare a alegerilor din Sectorul 2 și anunța ca va depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice.„Am crezut ca situația de la Sectorul 2 se poate inchide civilizat, dar deja abuzurile…

Continua scandalul si la Sectorul 2. „Depunem plangere penala”

15:10, 11.06.2024 - Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu (USR) a anuntat ca depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice.   „Am crezut ca situația de la Sectorul 2 se poate inchide civilizat, dar deja abuzurile sunt de nepermis. Depunem plangere…

Radu Mihaiu depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice

15:01, 11.06.2024 - Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anuntat ca o sa depuna plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice. „Se vede cu ochiul liber modul in care se incearca fraudarea alegerilor de la Sectorul 2, vom extinde plangerile la mai multe…

Rezultate alegeri locale 2024. Radu Mihaiu: „Depunem plangere penala. Se incearca fraudarea alegerilor de la Sectorul 2”

14:50, 11.06.2024 - Rezultate alegeri locale 2024: Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, candidatul Aliantei Dreapta Unita pentru un nou mandat, acuza o incearcare de fraudare a alegerilor de la Sectorul 2 și anunța depunerea unei plangere penale.


Ce parere ai despre aceasta stire?