Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reuters: UE pregătește sancțiuni împotriva ministrului de externe din Belarus și a companiei Belavia

Publicat:

pregatește noi sancțiuni impotriva Belarusului ca urmare a crizei migranților de la granița cu Polonia, au declarat surse diplomatice pentru Reuters. Masurile ar urma sa vizeze 30 de oficiali și entitați din Belarus, printre care se numara ministrul de externe, , și compania aeriana naționala Belavia.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Belgia și Cehia vor ca UE sa dea noi sancțiuni impotriva influenței Rusiei in viitoarele alegeri europene

01:00, 18.04.2024 - Belgia si Cehia cer ca Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni pentru a contracara influenta Rusiei in viitoarele alegeri europene, dupa ce mai multe tari au descoperit interferente timpurii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii UE, informeaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Scrisoarea…

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

UE se pregatește sa aprobe noi sancțiuni impotriva Rusiei din cauza morții lui Navalnii - surse

20:30, 15.03.2024 - Uniunea Europeana este pe cale sa adopte sancțiuni impotriva Rusiei și a unor persoane considerate implicate in maltratarea și moartea criticului Kremlinului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Arctica, au declarat vineri trei diplomați, potrivit Reuters, potrivit mediafax. Miniștrii de Externe…

Rusia ia masuri dupa noul pachet de sancțiuni al UE: „Sunt acțiuni ostile”

15:50, 23.02.2024 - Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

UE, unda verde pentru al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei / Aproape 200 de entitați și persoane fizice, vizate

13:06, 21.02.2024 - Uniunea Europeana și-a dat acordul miercuri pentru cel de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, a anunțat președinția belgiana a Consiliului UE pe platforma de socializare X. "Ambasadorii UE tocmai au ajuns la un acord de principiu asupra celui de-al 13-lea pachet de sancțiuni in cadrul…

Razboi in Ucraina, ziua 712. UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:15, 05.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 711. Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei. Pe lista sunt și companii din domeniul apararii și securitații

15:31, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, afirma luni dpa, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?