Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reuters: SUA pregătesc un nou ajutor militar în valoare de un miliard de dolari. Ar putea include rachete HIMARS

Publicat:

Urmatorul pachet de asistența de securitate pregatit de administrația Biden pentru Ucraina este așteptat sa ajunga la o valoare de un miliard de dolari, unul dintre cele mai mari de pana acum, și va include muniție pentru arme cu raza lunga și vehicule blindate de transport medical, au declarat vineri, pentru Reuters, trei surse informate cu privire la acest subiect.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

12:05, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de 7,1 miliarde de coroane suedeze (682 milioane de dolari), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm, potrivit Reuters.

Dupa Danemarca, și Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

11:45, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de peste 680 de milioane de dolari (7,1 miliarde de coroane suedeze), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm.

Germania si Ucraina au semnat un acord de securitate bilateral „istoric”, insotit de un ajutor militar de peste un miliard de euro

17:26, 16.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz si presedintele ucrainean Volodimir Zelenski au semnat vineri un acord bilateral de securitate intre statele lor, insotit de un nou pachet de ajutor militar, transmit AFP si Reuters.

Senatul SUA a aprobat pachetul de ajutor in valoare de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan

14:40, 13.02.2024 - Senatul american condus de democrați a votat pentru adoptarea unui pachet de ajutor de 95,34 miliarde de dolari pentru Ucraina , Israel și Taiwan, pe fondul indoielilor tot mai mari cu privire la soarta legislației in Camera Reprezentanților controlata de republicani.

Japonia pregatește un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina (Surse)

09:56, 12.02.2024 - Japonia va anunta un ajutor de 106 milioane de dolari destinat Ucrainei, la o conferinta care va avea loc la Tokyo, pe 19 februarie, a informat duminica publicatia Kyodo News, citand surse neidentificate, transmite Reuters.

Fara banii americani, Ucraina primește o promisiune uriașa din partea Japoniei: ajutor de 106 milioane de dolari

15:06, 11.02.2024 - Japonia va promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina, in cadrul unei conferințe care va avea loc la Tokyo in 19 februarie, a relatat duminica Kyodo News, citand surse neidentificate, scrie Reuters, conform Mediafax.Fondurile vor fi folosite pentru reconstrucție in șapte domenii,…

Japonia promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina

12:26, 11.02.2024 - Japonia va promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina, in cadrul unei conferințe care va avea loc la Tokyo in 19 februarie, a relatat duminica Kyodo News, citand surse neidentificate, scrie Reuters.

Ucraina nu a mai primit de o luna ajutor militar de la SUA: Biden, „cu mainile goale” la reuniunea grupului de sprijin

17:50, 24.01.2024 - Statele Unite au ramas fara bani pentru Ucraina, neputand trimite muniția și rachetele de care Guvernul de la Kiev are nevoie pentru a respinge invazia Rusiei, scrie AP, precizand ca administrația Biden a venit „cu mainile goale” la reuniunea lunara a grupului de sprijin pentru Ucraina, potrivit observatornews.ro…


Ce parere ai despre aceasta stire?