Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reușită a cercetătorilor austrieci: La un an de la izbucnirea pandemiei Universitatea Tehnică din Viena a realizat prima fotografie 3D a virusului Covid-19

Publicat:

Cercetatorii austrieci au reusit, dupa aproape un an de pandemie, sa realizeze prima fotografie 3D a SARS-CoV-2. Pana acum au fost publicate doar reprezentari grafice ale virusului, potrivit , potrivit news.ro.

Datorita unui studiu recent al companiei Nanographic, o filiala a din Viena, poate fi vazuta prima imagine 3D a coronavirusului realizata dupa mostre inghetate, scrie .

Citește și: Valeriu Gheorghița: Nu cred ca anul viitor vom mai avea o alta campanie de vaccinare

Pana in prezent, toate imaginile agentului patogen…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii japonezi cer oprirea transfuziilor de la vaccinații Covid

17:20, 26.03.2024 - Transfuziile cu sange care provin de la persoanele vaccinate anti-Covid trebuie oprite, susțin cercetatorii japonezi, intr-un studiu amplu publicat luna aceasta. Aceștia au aratat ca s-a dovedit faptul ca proteina spike persista in organism mult timp dupa injectare și poate afecta sangele și produsele…

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

A murit medicul care a inițiat construcția spitalului Casa Austria. Dr. Poigenfurst a operat oameni impușcați la Revoluție

10:25, 14.03.2024 - Federația Caritas din Timișoara a anunțat decesul prof. dr. Johannes Poigenfurst din Viena. Datorita lui, la Timișoara s-a construit Casa Austria și astfel s-au pus bazele chirurgiei timișorene in domeniul traumatologiei in urma cu aproape 31 de ani.

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

VIDEO: Cercetator dr. George Marinescu, de la Muzeul din Bistrița, despre farmaciile de demult și operațiile craniene din Epoca Bronzului

16:35, 07.03.2024 - Cercetator dr. George Marinescu de la Muzeul Județean din Bistrița ne-a dezvaluit cateva detalii impresionante despre farmaciile de demult ale județului. Exista artefacte descoperite acum aproximativ 2300 de ani care atesta ca in zona se realizau intervenții chirurgicale craniene. Se știe ca inainte…

VIDEO: Cercetator dr. Geroge Marinescu, de la Muzeul din Bistrița, despre farmaciile de demult și operațiile craniene din Epoca Bronzului

11:25, 06.03.2024 - Cercetator dr. George Marinescu de la Muzeul Județean din Bistrița ne-a dezvaluit cateva detalii impresionante despre farmaciile de demult ale județului. Exista artefacte descoperite acum aproximativ 2300 de ani care atesta ca in zona se realizau intervenții chirurgicale craniene. Se știe ca inainte…

Un nou tip de tratament anti-Covid, descoperit in SUA. Eficient, rapid, ușor de administrat acasa

08:30, 09.01.2024 - Cercetatorii de la Dana-Farber Cancer Institute din Boston, Statele Unite, au facut o descoperire revoluționara in lupta impotriva COVID-19. Un compus farmaceutic cunoscut sub numele de „lipopeptide capsate”, care ar putea fi ușor de administrat acasa, cu

Hidroxiclorochina a cauzat cel puțin 17.000 de decese in pandemia de COVID, releva un studiu. Donald Trump, la acel moment: „Ce aveți de pierdut? Luați-o”

20:35, 04.01.2024 - Este posibil ca aproape 17.000 de persoane sa fi murit dupa ce au luat hidroxiclorochina in timpul primului val al pandemiei de COVID-19, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii francezi, scrie joi, 4 ianuarie, Politico.Acest medicament impotriva malariei, cunoscut pe piața și sub denumirea comerciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?