Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retrospectiva 2022: Razboiului din Ucraina si criza refugiatilor ucraineni. Implicarea Romaniei

Publicat:

Pe 24 februarie, inainte de ora 5:00, ora Kievului, Putin a anuntat o "operatiune militara speciala in estul Ucrainei si "a declarat efectiv razboi UcraineiDaca ne bucuram la inceput de an de ridicarea restrictiilor impuse de pandemia de COVID 19, un alt eveniment avea sa schimbe anul 2022 cu totul. La data de 24 februarie 2022, Rusia a invadat Ucraina. Un razboi in adevaratul sens al cuvantului a pornit in urma cu ceva ani, dar a escaladat rapid in februarie, iar lumea nu a mai fost l ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Washington Post dezvaluie „planul secret” al lui Trump pentru incheierea razboiului din Ucraina. Presa rusa: „Va cere Kievului sa cedeze…”

07:40, 08.04.2024 - ​Donald Trump are „un plan secret” pentru a pune capat razboiului dintre Rusia și Ucraina, și anume acela de a convinge Ucraina sa cedeze teritorii lui Putin. Iar asta in condițiile in care fostul președinte american susține ca ar putea negocia un acord de pace in doar 24 de ore dupa ce va fi reales…

De ce Rusia pornește cu prima șansa intr-un razboi convențional cu NATO. Cum poate fi caștigat un razboi de uzura contra lui Putin

07:05, 30.03.2024 - Occidentul nu este pregatit in acest moment pentru un razboi de uzura convențional (fara arme nucleare) cu Rusia, conform unei ample analize realizate de Institutul pentru Studii Strategice de la Londra (RUSI). Și asta pentru ca țarile vest-europene continua sa aiba o atitudine „cavalereasca” greșita,…

Motivele ascunse pentru care Putin arunca vina pe Occident pentru atacul de la Moscova. O analiza de Ana Maria Pacuraru

18:20, 27.03.2024 - Ce motive are liderul rus sa arunce vina, de fapt, pe Occident și Statele Unite, ne explica jurnalistul Realitatea PLUS, Ana Maria Pacuraru.„In urma evenimentelor tragice din Moscova, felul in care a reactionat Rusia este destul de interesant. Se pare ca nu prea vor sa auda de ideea ca ar fi fost ceva…

Secretarul general al NATO il contreaza dur pe Papa Francisc: 'Ucraina nu are aceasta opțiune!'

15:40, 11.03.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a respins apelul Papei de a „ridica steagul alb” pentru Ucraina și de a incepe negocierile cu Rusia. "Predarea nu este pace. Putin a inceput acest razboi și il poate pune capat astazi. Ucraina, pe de alta parte, nu are o astfel de oportunitate", a spus…

Peste 7,5 milioane de refugiați ucraineni au intrat in Romania de la inceputul razboiului

17:20, 10.03.2024 - Numarul refugiaților ucraineni care au intrat in Romania de la invadarea țarii vecine de catre armata Federației Ruse a depașit 7,5 milioane, arata datele Poliției de Frontiera.In ultimele 24 de ore, au trecut frontiera in Romania 9.128 de cetateni ucraineni, astfel ca numarul total al refugiaților…

Doi ani al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina: cine clipește primul? De ce Rusia nu poate caștiga razboiul

07:05, 26.02.2024 - Am intrat in cel de-al treilea an al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina, respectiv de la revenirea razboiului pe scara larga, de mare intensitate, pe termen lung ca instrument de politica externa și de realizat ambițiile nemasurate ale lui Putin in Europa și in Lume.

Tactica „pamantului parjolit” aplicata de Putin in Ucraina: Rade un oraș cu artileria pana cand nu mai poate fi aparat. Ocupa-l. Repeta

08:05, 06.02.2024 - Criza de muniții - in special obuze de artilerie - cu care se confrunta in prezent armata ucraineana face ca Rusia sa revina la vechea sa tactica a „pamantului parjolit”, prin care sa obțina caștiguri teritoriale in Ucraina pur și simplu prin apelarea la forța bruta. In lipsa unor contramasuri din partea…

In caz de razboi NATO-Rusia, Europa ramane fara muniții dupa cateva zile. Care e „prețul” victoriei Ucrainei impotriva lui Putin

08:06, 30.01.2024 - O victorie a Rusiei in Ucraina ar putea duce la „distrugerea” NATO - cel puțin a modului in care Alianța Nord-Atlantica este in prezent structurata. Pentru a evita un astfel de scenariu, Occidentul trebuie sa furnizeze Kievului de cel puțin trei ori mai mulți bani decat aloca in prezent Rusia lui Putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?