Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE Trufe de ciocolată și bomboane Raffaello de post

Publicat:

Ingrediente - 200 g biscuiti populari - 300 g ciocolata neagra - 130 ml lapte de migdale/soia/cocos - 3 linguri zahar - 3 linguri stafide - 1 lingurita esenta rom - 150 g cocos (la final, pentru ornat) Mod de preparare Prima etapa: - Mai intai se topeste ciocolata, la flacara aragazului sau la microunde, pana cand se lichefiaza complet, trebuie amestecat din cand in cand pentru a nu se lipi de fundul vasului in care o topesti, - Se pune ap (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Retete de creme pentru prajituri

10:05, 27.03.2024 - Crema dulce, crema ușor sarata sau crema aromata, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedeta al oricarei rețete de prajituri. Mai jos iți spunem ce rețete de creme pentru prajituri poți face acasa.Prajiturile cu crema la interior sunt printre cele mai consumate deserturi. Nu sunt deloc greu de…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…

Retete de tort de biscuiti

09:05, 21.02.2024 - Daca vrei sa pregatești un desert bun acasa, chiar daca nu ai prea mult timp la dispoziție, incearca o rețeta de tort de biscuiți. Din doar cateva ingrediente vei obține o prajitura aromata, buna pentru intreaga familie.Cum ar fi sa poți face acasa rapid un tort gustos cu care sa ii cucerești pe toți…

REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos

23:25, 19.02.2024 - Pui Gai Golae este o rețeta thailandeza de pui la gratar, marinat intr-o pasta de curry picanta și lapte de cocos, oferind o combinație perfecta de arome și condimente. The post REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?