Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Tocană de iepure de casă

Publicat:

Mod de preparare: Maruntaiele se scot, labutele se taie pina la prima incheietura. Iepurele se taie bucati, se presara cu sare, piper, ceapa maruntita, verdeata taiata, se stropeste cu vin, otet si ulei si se lasa sa se marineze la racoare 3-6 ore (daca iepurele este tinar) sau 15-20 ore (daca iepurele este batrin). Carnea marinata se presara cu ardei iute si se prajeste intr-o tigaie calita, a

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Carnea de piton, propusa ca alternativa la pui sau porc pentru a salva planeta

11:55, 09.04.2024 - Carnea de piton a fost propusa recent ca alternativa la porc sau pasare pentru combaterea schimbarilor climatice. In unele zone, precum Parcul Național Everglades din SUA, aceste reptile se gasesc in numar mare, fiind avansata ideea introducerii lor in lanțul alimentar uman. In foarte multe țari astfel…

Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente

23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Chec fara praf de copt, cu vanilie și cacao. Rețeta clasica și ușor de preparat

19:20, 21.03.2024 - Praful de copt este un ingredient folosit in diferite aluaturi sau blaturi de deserturi. Are rol de afanator ceea ce face aluatul spongios, dar ii marește și volumul. Are la baza bicarbonat de sodiu, amestecat cu un acid cristalizat, dar și cu amidon, pentru a se menține uscate.Anumite blaturi de prajituri…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?