Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Babă neagră

Publicat:

Mod de preparare: Batem ouale cu zahar, adaugam uleiul, mierea, bicarbonat de sodiu stins in suc de lamiie, lapte de temperatura camerei, faina, amestecam bine. Aluatul trebuie sa fie ca smintina groasa. Intr-un ceaun uns cu ulei se pune aluatul, se da la cuptor (incalzit, in prealabil) sa se coaca la temperatura de 180 grade timp de 40-45 minute Gradul de pregatire al produsului se determina c

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu morcovi, stafide și merișoare a parintelui Mina de la Manastirea Botoș

15:55, 22.04.2024 - Parintele Mina de la Manastirea Botoș a explicat pentru Trinitas cum se prepara o prajitura delicioasa pentru perioada postului: prajitura cu morcovi, stafide și merișoare.„Astazi vreau sa va prezentam o tarta cu morcov, cu stafide și cu merișoare. Foarte buna. O tarta care merge și in zilele de dulce,…

Prognoza meteo 22 aprilie. Vreme deosebit de rece, temperaturile scad dramatic: zonele lovite de furtuni și ninsori

07:05, 22.04.2024 - Va ploua in Maramureș și Transilvania, in cea mai mare parte a Moldovei, local in Crisana, Muntenia și Dobrogea și izolat in celelalte regiuni. Izolat cantitațile de apa vor depași 10...15 l/mp. Vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice și sud-estice, unde vor fi viteze de 45...55 km/h. Temperaturile…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

In ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Care este secretul

07:50, 19.03.2024 - Specialiștii au dezvaluit in ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Acest truc simplu te va ajuta sa pierzi in greutate și sa ai silueta mult visata. Pare greu de crezut, dar studiile au aratat ca momentul in care alegi sa servești cafeaua este extrem de important.…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Croissante cu ciocolata: rețeta gustoasa și rapida cu aluat foietaj

11:00, 28.01.2024 - Croissantele franțuzești sunt un deliciu și le poți prepara destul de ușor acasa, daca inca nu te-ai incumetat sa le faci. Aluatul iese pufos și foarte aerat. Exista un secret care face ca rezultatul sa fie impresionant.


Ce parere ai despre aceasta stire?