Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETĂ SOCATĂ de la Elena Băsescu. Care este ingredientul secret

Publicat:

Cea mai simpla rețeta de socata

Ingrediente: 4 litri de apa plata, 20 inflorescențe flori de soc (dupa gust, se pot adauga mai multe), zeama de la 4 lamai, 500 gr miere.

Mod de preparareAcoperim recipientul și lasam la fermentat 3-4 zile

Observam in imagini ca și copiii eu sunt echipați cu șorțuri la fel, iar asta pentru ca EBa experimenteaza tot felul de colecții noi pentru magazinul ei online de haine. Dupa ce a lansat șorțurile de bucatarie Heidi, bruneta a pus la punct și colecția de maști de protecție pentru copii. Un șorț pentru mame costa 245 de lei, unul…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Dorul de Spania, alinat cu o rețeta delicioasa. Cum faci paella cu fructe de mare: rețeta clasica, plina de arome

13:37, 18.01.2024 - Ingrediente: - 300 g orez- 2 rosii- ardei rosu gras- 5 catei de usturoi- condimente speciale pentru paella (care contin si sofran pentru culoare)- 12 creveti curatati- 10 raci- calmari 10 bucati- ulei de masline 50 ml-  carne de pui - o jumatate de pui,- sare, piper dupa gustPreparare:Se pune tigaia…

Dorul de Spania, alinat cu o rețeta delicioasa. Cum faci paella cu fructe de mare: rețeta clasica, plina de arome

12:45, 18.01.2024 - Ingrediente: - 300 g orez- 2 rosii- ardei rosu gras- 5 catei de usturoi- condimente speciale pentru paella (care contin si sofran pentru culoare)- 12 creveti curatati- 10 raci- calmari 10 bucati- ulei de masline 50 ml-  carne de pui - o jumatate de pui,- sare, piper dupa gustPreparare:Se pune tigaia…

Cum faci cel mai pufos chec: rețeta cu 8 oua a maestrului Radu Anton Roman. Ingredientul secret pentru un gust rafinat

10:30, 15.01.2024 - Ingrediente chec:1 kg faina1,5 pachet unt8 oua100 g stafide1 paharel mic de romcoaja de la 1 lamaiepraf de coptzahar vanilat1 ceasca mare zahar (300 g)50 g miez de nuca, macinatMod de preparare chec:Se freaca untul cu jumatate din zahar si 8 galbenusuri pana se face pasta. Praful de copt se dizolva…


Ce parere ai despre aceasta stire?