Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă pentru omletă fără ouă. Preparatul ideal în post

Publicat:

In aceasta perioada mulți creștini au renunțat la alimentele ce provin de la animale. Exista mulți inlocuitori pentru diferite ingrediente, astfel ca se poate o omleta fara oua. Ele se vor inlocui cu tofu, iar rezultatul va fi unul foarte delicios.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețeta sanatoasa romaneasa

13:05, 10.04.2024 - Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele Romaniei, și fratele sau Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gatit o mancare tradiționala, care i-a propulsat in etapa urmatoare. Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseara pe micile ecrane. In…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.

Cuvinte cheie:

ideal reteta preparatul omleta

Ce parere ai despre aceasta stire?