Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă limonadă. Cum prepari cea mai bună și mai răcoroasă limonadă. Trucul secret

Publicat:

Suntem in plin sezon estival, iar metodele prin care sa ne racorim sunt pe alese. Deși specialiștii susțin ca atunci cand ne este cald nu trebuie sa bem ceva rece, o limonada abia scoasa din frigider este fix pe gustul tuturor. Care este tructul pentru cea mai buna bautura racoritoare? Rețeta pentru limonada. Cum sa […] The post Rețeta limonada. Cum prepari cea mai buna și mai racoroasa limonada. Trucul secret appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pune pasta de dinți in congelator: Trucul secret al japonezilor care iți va schimba viața

13:46, 15.04.2024 - Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce sa inghețam pasta de dinți in congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care iși doresc o curațenie impecabila in bucatarie. Tot ce ai nevoie este pasta de dinți, tavițe pentru cuburi de gheața…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum sa prepari rapid celebrul cocktail Bloody Mary - Rețeta inedita cu 2 condimente speciale

09:15, 11.02.2024 - Rețeta cocktail Bloody Mary - Ingrediente200 ml suc de roșii50 ml gin0,5 buc tija țelina1 lingurița suc de lime1 lingurița suc de lamaie5 picaturi sos picant din ardei iuți (Peri-Peri)praf de sare0,5 g piper mozaic boabe*Pot fi folosite și masline verzi pentru o savoare deosebita.**Cantitațile sunt…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?