Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta desertului perfect. Cum faci cei mai gustoşi papanaşi, cum îi găteşti să nu se sfărâme şi cu ce se ung după fierbere

Publicat:

, regretatul gastronom, le invata pe gospodine cum sa pregateasca papanasi deliciosi, asa cum pregateau femeile de la tara, pe vremuri, in Muntenia. Pentru un desert perfect trebuie respectati intocmai pasii gatirii si ingredientele.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Rețeta de paste cu ricotta și nuci. Preparatul pe care sa-l gatești pentru cina in familie

01:15, 10.02.2024 - Pastele sunt delicioase și pot fi combinate cu o mulțime de alimente. Rețeta de mai jos este ideala pentru o cina in familie, iar avatanjul este ca se gatește simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente.

Cum se fierbe orezul brun. Aceasta este metoda sa gatești un orez perfect

15:50, 31.01.2024 - Orezul brun este o alegere hranitoare și sanatoasa, fiind bogat in vitamine, minerale, fibre și aminoacizi esențiali in comparație cu orezul alb. Iata cum sa il gatești perfect:Diferența nutriționala:Orezul brun pastreaza tarațele și germenii, oferindu-i o valoare nutritiva mai mare.Are un gust pronunțat…

Reteța de somon cu susan. Preparatul este gustos și perfect pentru intreaga familie

08:46, 22.01.2024 - Peștele nu poate lipsi de pe mesele romanilor și este delicios. El se poate combina cu mai multe alimente pentru o cina delicioasa in familie. In acest fel, veți avea parte de multe beneficii pentru sanatate datorita acizilor grași care se regasesc in aliment.


Ce parere ai despre aceasta stire?