Reţeta delicioasă a dovleceilor umpluţi. Cum prepari sosul, cât îi ţii la cuptor şi ce ingredient dă savoare preparatului
Publicat:Gatiti vara sub toate formele, dovleceii sunt un deliciu daca ii umplem cu carne tocata si prepaam un sos cu smantana si rosii. Reteta mancarii gustoase o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Pizza de post delicioasa. Rețeta preparata de chef Mino, la Antena Stars / VIDEO
13:10, 31.03.2021 - Chiar daca ești obișnuit sa savurezi o pizza cu multa carne, cașcaval și mozzarella, exista o alternativa delicioasa pentru zilele de post. Chef Mino iși arata cum sa prepari o pizza de post nemaipomenita!
Deliciu de primavara. Cum faci cea mai buna ciorba de salata verde, secretele preparatului gustos
07:50, 26.03.2021 - Mancare veche romaneasca care se gateste primavara, ciorba de salata verde este delicioasa. Reteta preparatului gustos o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Rețeta de post. Pește cu legume la cuptor. Rețeta delicioasa, explicata pas cu pas
15:05, 25.03.2021 - Rețeta de post. Pește cu legume la cuptor. Rețeta delicioasa, explicata pas cu pas. Ne aflam in perioada Postului de Paște, dar pe data de 25 martie este dezlegare la pește. Astfel, ne-am gandit la o rețeta delicioasa de pește cu legume. Suna bine, nu-i așa? Și unde mai pui ca este foarte ușor de preparat!…
Cea mai buna mancare de urzici. O rețeta tradiționala delicioasa
19:20, 12.03.2021 - Mulți sunt sceptici cu privire la mancarea de urzici, dar cu siguranța nu au urmat niciodata aceasta rețeta tradiționala. In zilele de post, o mancare buna de urzici este exact ce ai nevoie. Urzicile fac din acest preparat unul foarte sanatos, care iți va da energia necesara in perioada postului.
Reteta sarmalelor care se topesc in gura. Ce ingrediente le face gustoase si cate ore se fierb
08:00, 26.02.2021 - Nelipsite de pe mesele romanesti, sarmalele se prepara cu multa grija. O reteta a maestrului gastronomiei romanesti, Radu Anton Roman, le invata pe gospodine ce ingrediente sa puna in sarmale ca sa iasa gustoase.
Mucenici moldovenești, rețeta lui Radu Anton Roman
12:55, 22.02.2021 - An de an, pe data de 9 martie, in calendarul ortodox sunt pomeniți cei 40 de mucenici din Sevastia. Mucenicii sunt, de fapt, martirii din primele timpuri ale creștinismului și sunt considerați primii sfinți ai Bisericii. Sarbatoarea celor 40 de mucenici este pentru pomenirea celor 40 de martiri creștini…
Reteta deliciosului pui la cuptor. Cu ce se unge ca sa fie gustos si in cat timp se rumeneste
09:05, 06.02.2021 - O reteta delicioasa si usor de gatit este puiul la cuptor, preparat dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Daca se respecta pasii gatirii, mancarea iese gustoasa, noteaza autorul in lucrarea ale gastronomiei romanesti “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Rețeta pentru rulada aperitiv. Ingredientul secret care o face delicioasa
12:55, 01.02.2021 - Daca ai ramas in pana de idei in ceea ce privește aperitivul, rulada simpla care deschide masa e perfecta. De ce ai nevoie și care e modul de preparare? Cu un fel simplu iți vei surprinde oaspeții. Rețeta pentru rulada aperitiv Mulți prefera sa faca și chec aperitiv, dar rulada e cu siguranța varianta…