Reţeta de weekend – Millefeuille cu fructe
Publicat:Ingrediente 1 pachet foi fine de placinta, 100 g unt. Pentru crema: 4 galbenusuri, 375 ml smantana lichida, 4 linguri de zahar, 1 ½ linguri amidon, 1 pastaie de vanilie, fructe de sezon. Mod de preparare Se incinge cuptorul. Se intinde o hartie de copt intr-o tava. Se topeste untul si, cu o pensula fina, […]
Citeste articolul mai departe pe gds.ro…
Sursa articol: gds.ro
Stiri pe aceeasi tema
Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului
09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…
Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post
09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!
Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros
12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit
12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…
Targ de artizanat, hand made, marțișoare, fructe și legume: Vezi unde in capitala vor avea loc iarmaroace cu produse autohtone, in weekend
19:25, 08.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 09 - 10 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și targuri cu produse și marfuri autohtone. Potrivit responsabililor, scopul acțiunilor este de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei…
Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar
10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…
Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe
10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…