Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de vinete la grătar! Cea mai ușoară rețetă de vară

Publicat:


Vinetele la gratar sunt o adevarata delicatesa în lunile de vara, fiind extrem de ușor de preparat daca avem un grill. Rețeta de vinete la gratar nu este deloc costisitoare, iar mâncare poate fi gata în doar câteva minute.


Ce ingrediente avem nevoie pentru rețeta de vinete

- 2 vinete lungi

 - ulei de masline


- 3 catei usturoi

- 1 legatura patrunjel


- 2-3 linguri otet balsamic

Cum se prepara rețeta de vinete

Primul pas este spalarea vinetelor foarte bine și…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

REȚETA DE PRIMAVARA Pui la gratar cu mazare

20:20, 23.03.2024 - O rețeta revitalizanta care combina pieptul de pui suculent cu mazarea dulce, aducand impreuna tradiția mediteraneana și gusturile moderne. The post REȚETA DE PRIMAVARA Pui la gratar cu mazare first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de lotus cheesecake, un desert potrivit pentru weekend. Rețeta este ușoara și este gata in cateva minute

13:45, 16.03.2024 - A venit weekend-ul, iar deserturile sunt cel mai potrivit mod sa iți rasfeți familia. Lotus cheesecake este unul dintre prajiturile care te vor cuceri de la prima felie. Vestea buna este ca se gatește ușor, rețeta este simpla și ai nevoie de doar cateva ingrediente.

Rețeta de rulouri de vinete cu branza. Sunt delicioase și ușor de preparat

00:55, 06.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești pentru cei dragi, rețeta de mai jos poate veni in ajutorul tau. Vinetele sunt delicioase și se pot combina alaturi de mai multe ingrediente delicioase. Rulourile pe care le vei face cu branza sunt savuroase și se pregatesc foarte simplu.

REȚETE FRANȚUZEȘTI Reteta preferata a lui Napoleon: Puiul Marengo

12:35, 11.02.2024 - Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar cand vine vorba de mancarea sa preferata, istoria ne spune ca era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul sau. Una dintre mancarurile despre care se spune ca ii placea mult era "Puiul Marengo". Aceasta mancare a fost creata in urma bataliei…

DESERT Rețeta ușoara de rulouri cu crema de vanilie

15:35, 10.02.2024 - Savureaza momentele dulci alaturi de cei dragi cu aceasta rețeta simpla și rapida de rulouri sau cornete cu crema de vanilie, folosind aluat foietaj. Aceasta gustare dulce nu doar ca impresioneaza prin aspect, dar și prin gustul sau bogat și aroma de vanilie. The post DESERT Rețeta ușoara de rulouri…

Daca in Romania doua vloggerițe s-au certat pe rețeta de eclere, in India subiectul fierbinte este: Cine a inventat puiul cu unt

22:10, 04.02.2024 - Disputele culinare duc la tribunal. Și nu doar in Romania, unde vloggerițele Jamila și Laura Laurențiu s-au judecat pe o rețeta de eclere la tava. In India, subiectul fierbinte este: cine a inventat puiul cu unt? Preparatul, unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare din India, dar care a ajuns…

Rețeta de chec cu lapte și cacao. Ce sa adaugi pentru a fi pufos

23:00, 27.01.2024 - Daca ai ramas in pana de idei la capitolul deserturi, noi iți propunem o rețeta de chec cu lapte și cacao, pentru care nu ai nevoie de prea mult timp in bucatarie și va fi, cu siguranța, chiar și pe placul tuturor.

Cuvinte cheie:

reteta usoara gratar vinetele

Ce parere ai despre aceasta stire?