Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de trufe raw cu vișine și ciocolată. Un desert rapid, gustos, dar și sănătos

Publicat:

Trufele sunt un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Fie ca sunt invelite in cacao sau in ciocolata, acest desert te va cuceri de la prima gustare. Va propunem o sa incercați o rețeta de trufe raw cu vișine și ciocolata. Un preparat rapid, gustos, dar și sanatos.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu miere și ciocolata. Un desert potrivit pentru intreaga familie

21:05, 30.01.2024 - Eșto cautarea unei modalitați delicioase de a aduce bucurie in casele noastre, gospodinele din intreaga lume descopera o rețeta noua și incitanta pentru prajitura perfecta: o imbinare delicioasa de miere de albine și ciocolata neagra. Aceasta rețeta simpla și tentanta nu doar incanta simțurile gustative,…

Rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat

23:30, 23.01.2024 - Daca ai ramas in pana de idei, și nu-ți trece prin cap cu ce desert i-ai mai putea surprinde pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat.

Avocado cu roșii, iaurt și usturoi. Rețeta unui preparat gustos și sanatos, gata in cateva minute

16:06, 18.01.2024 - Considerat un fruct minune cand vine vorba de virtuțile sale terapeutice, avocado are nu doar o serie de nutrienți care-l transforma intr-un aliment sanatos, ci și un gust și o textura care il fac din ce in ce mai apreciat in bucatarie.

Rețeta de prajtura cu clementine și portocale. Un desert gustos și sanatos

12:30, 10.01.2024 - Daca vrei sa le pregatești celor dragi un desert in aceasta zi, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta de prajitura cu clementine și portocale. Este un desert delicios și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest preparat, dar…

Desert rapid și elegant pentru masa de Anul Nou: Trufe de ciocolata facute in casa

12:15, 31.12.2023 - Un desert senzațional, care va incanta invitații la masa de Revelion, il reprezinta trufele cu ciocolata facute in casa. Sunt ușor de preparat, iar rezultatul este spectaculos: bomboane fine și delicioase. Pot fi servite alaturi de diverse topppinguri sau inghețata.


Ce parere ai despre aceasta stire?