Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tocăniță de ciuperci. Un preparat de post și ușor de făcut

Publicat:

Pentru ca ne aflam in Postul Paștelui, noi iți dezvaluim un preparat de post delicios pe care il poți face in doar cațiva pași. Rețeta de tocanița de ciuperci este delicioasa și poate fi servita alaturi de mamaliguța. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de tocanița de dovleac. Cum sa pregatești acest preparat delicios și extrem de sanatos

08:36, 29.01.2024 - Este luni și cu siguranța vrei sa pregatești un preparat delicios și extrem de sanatos, motiv pentru care noi ți-am pregatit cea mai simpla rețeta pentru tocanița de dovleac. Daca nu ai mancat pana acum acest preparat, atunci este momentul perfect sa o faci, deoarece vei ramane uimit de gustul pe care…

Rețeta de rulada cu portocale intregi și crema de mascarpone. Un desert sofisticat, dar ușor de preparat

22:30, 20.01.2024 - Nu este un secret pentru nimeni ca deserturile fac oamenii sa fie mai fericiți. Toata lumea adora sa se bucure de o gustare dulce care sa le stimuleze instantaneu starea de spirit și sa ii faca sa se simta mai bine. Cum se prepara rulada cu portocale intregi și crema de mascarpone. Este un desert sofisticat,…

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Un preparat sanatos și extrem de delicios

10:40, 19.01.2024 - Este vineri, iar daca vrei sa-i impresionezi pe cei mai dragi oameni din viața ta cu un preparat gustos, atunci pregatește-le tarta cu ciuperci și spanac. Este o mancare sanatoasa și extrem de delicioasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de risotto cu ciuperci. Un preparat gustos și sanatos

10:00, 17.01.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta simpla de risotto cu ciuperci. Este un preparat gustos și extrem de sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?