Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de supă de roșii oltenească. Un preparat tradițional, ca la mama acasă

Publicat:

Foarte multe persoane au in gradina proprie roșii gustoase, sau daca nu, cu siguranța au facut deja sos de roșii pe care l-au pus in camara, așa ca astazi va propunem o rețeta de supa de roșii olteneasca. Un preparat tradițional, ca la mama acasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz

09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat

23:30, 23.01.2024 - Daca ai ramas in pana de idei, și nu-ți trece prin cap cu ce desert i-ai mai putea surprinde pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat.

Avocado cu roșii, iaurt și usturoi. Rețeta unui preparat gustos și sanatos, gata in cateva minute

16:06, 18.01.2024 - Considerat un fruct minune cand vine vorba de virtuțile sale terapeutice, avocado are nu doar o serie de nutrienți care-l transforma intr-un aliment sanatos, ci și un gust și o textura care il fac din ce in ce mai apreciat in bucatarie.

Rețeta de paste cu legume și sos de roșii. Un preparat simplu și delicios, care nu este greu la stomac

09:40, 03.01.2024 - Probabil te simți și tu rau dupa mancarea grasa de Craciun și Revelion, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de paste cu legume și sos de roșii. Este un preparat delicios, care nu este deloc greu la stomac. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?