Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de prăjiturele cu fulgi de porumb. Un desert rapid, fără coacere

Publicat:

De cele mai multe ori, dupa ce terminam de mancat, parca ne-am dori sa gustam și ceva dulce. Ce-i drept, nu e neaparat un obicei sanatos, mai ales pentru cei care incearca sa se mențina in forma, și au grija sa iși țina sub control kilogramele. Cu toate astea, o gustare mica.. poate sa faca atat de mult ”rau”? Va prezentam o rețeta de prajiturele cu fulgi de porumb. Un desert rapid, delicios, fara coacere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…

Rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Desertul rapid cu care ii vei da pe spate pe cei dragi

09:40, 04.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat

23:30, 23.01.2024 - Daca ai ramas in pana de idei, și nu-ți trece prin cap cu ce desert i-ai mai putea surprinde pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat.


Ce parere ai despre aceasta stire?