Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de post. Pește cu legume la cuptor. Rețeta delicioasă, explicată pas cu pas

Publicat:

Rețeta de post. Pește cu legume la cuptor. Rețeta delicioasa, explicata pas cu pas. Ne aflam in perioada Postului de Paște, dar pe data de 25 martie este dezlegare la pește. Astfel, ne-am gandit la o rețeta delicioasa de pește cu legume. Suna bine, nu-i așa? Și unde mai pui ca este foarte ușor de preparat!…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?