Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de post: Hummus cu legume trase la tigaie

Publicat:

Una dintre rețetele de post cele mai des preparate, este rețeta de humuus, o rețeta pe care o putem reinterpreta cu diverse ingrediente, dupa gustul și imaginația fiecaruia, așa cum o sa vedeți ți in rețeta de fața: Hummus cu legume trase la tigaie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Reteta de ghiveci manastiresc de legume. Iese un deliciu, doar maicutele il mai fac asa

10:00, 05.04.2024 - Suntem in Postul Paștelui, așadar va prezentam o rețeta de ghiveci manastiresc de legume. Este un adevarat deliciu și este mancarea perfecta pentru cei care aleg sa nu consume carne, oua și lactate in aceasta perioada. Acest ghiveci de legume este sanatos și plin de gust. Haideți sa vedem cum se prepara!…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute și are un gust savuros

11:00, 06.03.2024 - Placintele cu mere sunt foarte delicioase și se gatesc in multe feluri. Daca vrei sa faci o schimbare și sa renunți la tava, poți sa alegi placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute, ai nevoie de puține ingrediente și are un gust savuros.

Rețeta de hummus cu dovleac și naut. Un preparat simplu și rapid, specific perioadei de post

20:25, 01.03.2024 - Ne apropiem cu pași rapizi de una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar și de una dintre cele mai importante sarbatori. Daca tot urmeaza cel mai strict post al anului, mulți dintre credincioși au inceput inca de pe acum sa iși pregatesta lista cu preparate specifice perioadei urmatoare. Iata…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Cuvinte cheie:

legume reteta trase tigaie hummus

Ce parere ai despre aceasta stire?