Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de Post: Ciorbă de legume

Publicat:

Aceasta este o ciorba de legume usoara, foarte gustoasa si tare sanatoasa care va va pregati gustul pentru abundenta legumelor și vitamine. Ingrediente – doi morcovi – un pastarnac – o radacina de telina – o gulie – o ceapa – fasole verde pastai fiarta in prealabil – 500 de grame – un ardei Kapia – doua rosii fara pielita – doua-trei lingurite de Vegeta – sare dupa gust – verdeata de telina si patrunjel – 200 ml suc de rosii sau doua linguri de bulion – doi catei de usturoi – smantana Mod de preparare In primul rand, toate legumele se toaca marunt (sau se dau pe razatoarea mare). Intr-o oala cu…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

Magiun de prune – rețeta de incercat acasa

10:05, 20.01.2024 - Rețetele de magiun nu au in compoziție zahar și din acest motiv este important sa fie folosite fructe dulci și foarte bine coapte. Rețeta de magiun de prune fara zahar este una dintre cele mai cautate rețete. Magiunul poate fi adaugat și in rețete de prajituri și poate fi consumat ca atare. Vezi care…

Nu mai pune smantana in ciorba! Ingredientul lejer care o face si mai gustoasa, e reteta veche

14:01, 15.01.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai apreciate preparate de romani. Majoritatea gospodinelor știu sa il gateasca, dar nu toate cunosc faptul ca nu trebuie sa mai adauge smantana in ciorba. Un alt ingredient o face mai delicioasa și gustoasa. Iata care este rețeta veche propusa de toți bucatarii cu experiența!…


Ce parere ai despre aceasta stire?