Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de murături: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet

Publicat:

Tuturor ne plac muraturile, in saramura sau in oțet, iar pentru rețetele de muraturi exista o multitudine de ingrediente, de unde le putem alege pe cele favorite. Iar pentru ca este sezonul conopidei, iata o rețeta de muraturi: Conopida cu broccoli și morcovi in oțet, pe care o veți indragi!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu morcovi, stafide și merișoare a parintelui Mina de la Manastirea Botoș

15:55, 22.04.2024 - Parintele Mina de la Manastirea Botoș a explicat pentru Trinitas cum se prepara o prajitura delicioasa pentru perioada postului: prajitura cu morcovi, stafide și merișoare.„Astazi vreau sa va prezentam o tarta cu morcov, cu stafide și cu merișoare. Foarte buna. O tarta care merge și in zilele de dulce,…

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta simpla de conopida prajita cu usturoi. Cum sa gatești unul dintre cele mai delicioase preparate pentru micul dejun

11:11, 13.03.2024 - Conopida este un aliment sanatos, pe care esteb recomandat sa il consumi inca din primele ore ale zilei. Poți sa o gatești in multe feluri, inclusiv prajita. Iata cat de delicioasa este in combinație cu usturoiul și cum trebuie sa o prepari!

Rețeta de supa de conopida și praz. Cel mai simplu preparat pentru perioada postului

08:10, 02.03.2024 - Urmeaza sa intram in perioada de post a anului, iar acest lucru aduce și abținerea de la o mulțime de alimente. Cei mai mulți credincioși au inceput deja sa iși pregateasca listele cu preparatele cu care se vor rasfața in perioada urmatoare a anului, astfel ca noi iți propunem și o rețeta cu totul și…

Lista completa de fructe și legume pe care le poate manca o pisica. Toate alimentele vegetale sigure pentru felina ta

17:05, 21.02.2024 - Pisica ta se poate bucura nu doar de hrana obișnuita pentru pisici, ci și de fructe și legume care pot completa dieta sa și ii pot aduce beneficii suplimentare. Cu toate acestea, inainte de a incepe sa ii oferi alimente vegetale, este important sa cunoști care sunt cele sigure și benefice pentru sanatatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?