Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de înghețată cu fructe de pădure. Un desert răcoros pentru zilele călduroase de vară

Publicat:

Daca vrei sa te delectezi cu un preparat delicios, dar și ușor de facut, noi iți prezentam rețeta de inghețata cu fructe de padure care cu siguranța va fi pe placul tau. Iata ingredientele de care ai nevoie pentru realizarea acestui desert!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa zilele extrem de calduroase, astazi a batut grindina in mai multe zone din județ

18:00, 18.04.2024 - Instabilitatea atmosferica accentuata anunțata de meteorologi s-a manifestat in județul Dambovița cu insemnate cantitați de precipitații, dar și episoade de lapovița și grindina. Vremea rea va continua pana saptamana viitoare, in weekend fiind așteptate temperaturi de maximum 10 grade.

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Zilele calduroase au adus ghereta cu inghețata in parcarea de la Kaufland

22:41, 31.03.2024 - In parcarea supermarketului Kaufland fin Turda a aparut o ghereta cu inghețata. „Sezonul a inceput! Ne gasiți in parcare la Kaufland. ORAR: LUNI – SAMBATA 11-21. DUMINICA 11-20″, au transmis cei cu ghereta de inghețata.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Continua defrisarile ilegale de padure si transportul fraudulos de lemne! Vezi aici cu ce s-au coinfruntat politistii buzoieni!

06:00, 08.02.2024 - Zilele acestea polițiștii din cadrul Secției de poliție rurala Cislau au desfașurat actvitiați de prevenire și sancționare a neregulilor la regimul silvic. In cadrul activitaților, polițiștii au depistat pe Dj103P, in Chiojdu, un barbat de 27 de ani, din Prahova, care transporta material lemnos cu autoutilitara.

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…

Rețeta de prajitura cu fructe de sezon. Desert simplu și extrem de delicios

10:41, 02.02.2024 - Daca vrei sa le gatești celor dragi ceva simplu și delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și-ți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru prajitura cu fructe de sezon. Este un desert simplu și care va reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Iata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?