Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de iaurt înghețat cu mango a Gabrielei Cristea. Desertul cu care să te răcorești vara / VIDEO

Publicat:

Pe langa faptul ca este o prezentatoare apreciata in Romania, este și o bucatareasa desavarșita. Ei bine, ea posteaza des rețete pe rețelele personale de socializare, iar de aceasta data a explicat cum face ea iaurtul inghețat cu mango. Este desertul care te va ajuta sa te racorești in aceasta vara care se naunța torida. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare, conform prezentatoarei TV!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

12:55, 23.04.2024 - Daca vreți sa pregatiți cozonac de Paște și sa nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paște, rețeta…

Rețeta de prajitura cu portocale. Desertul de post pe care sa-l pregatești celor dragi

22:30, 19.04.2024 - Deserturile sunt indragite de toata lumea, iar iubitorii de dulciuri se pot rasfața cu rețeta de mai jos. Prajitura cu portocale este gustoasa și ai nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara oricarei gospodine.

Halvaua, desertul de post venit din leaganul Orientului

09:35, 16.04.2024 - Halvaua era un desert popular in anii comunismului, in Romania, și a ramas asociata cu postul și mancarea admisa pe durata celor 40 de zile de restricții alimentare. Daca este sau nu o alegere potrivita pentru oricine, ramane de vazut.

Știrile Antena Stars. Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. "Ca sa iți iasa..." / VIDEO

15:55, 25.03.2024 - Pe langa faptul ca este o prezentatoare aperciata de toata lumea, Gabriela Cristea este și o gospodina desavarșita. Rețetele ei au ajuns virale in mediul online, iar ea e decis chiar sa iși deschida propria afacere. Care este secretul rețetei sale de cozonaci.

Gabriela Cristea, biografie: varsta, inalțime, greutate, copii, soț, emisiuni TV, cariera

19:31, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a debutat in televiziune in urma cu aproape 30 de ani. Pentru cei care nu știu, vedeta și-a inceput cariera la TVR1 in 1994, acolo unde prezenta concursul „Eurovision”. Anii au trecut, iar multe persoane au fost interesate sa afle biografia cap-coada a Gabrielei Cristea. Iata tot ce…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?