Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de humus din fasole. Ingrediente la îndemână, simplu și foarte gustos

Publicat:

Va prezentam o rețeta delicioasa de naut din fasole, adaptata de romani. Aceasta rețeta se face foarte repede și este estrem de gustoasa, ideala pentru zilele toride de vara, mai ales ca nu implica aragazul, așadar temperatura nu va crește și mai ult in locuința. Rețeta de humus din fasole este simplu de preparat Copiii […] The post Rețeta de humus din fasole. Ingrediente la indemana, simplu și foarte gustos appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Iahnie de fasole ca la manastire. Ce pun maicuțele din nordul Moldovei la final pentru un gust extraordinar, doar așa o vei prepara

21:00, 06.04.2024 - Iahnia de fasole este un preparat foarte delicios și perfect in aceasta perioada, cand mulți creștini țin post. Exista mai multe rețete, dar astazi va vom prezenta una pe care maicuțele din nordul Moldovei o pregatesc in Postul Paștelui. Iahnie de fasole. Rețeta ușoara și gustoasa Maicuțele din nordul…

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit

10:46, 14.03.2024 - Daca te-ai saturat de rețetele clasice de icre și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

Rețeta de paste cu sos de ardei. Preparatul este simplu și rapid

18:55, 25.02.2024 - Pastele sunt des consumate de romani datorita versatilitații lor. Ele sunt delicioase și se pot combina cu o mulțime de ingrediente pentru ca rezultatul sa fie unul delicios. Rețeta de mai jos se prepata foarte simplu, iar, cu ajutorul ei ii vei surprinde pe cei dragi.

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.

Rețeta muffins cu biscuiți. Desertul din trei ingrediente simplu și rapid pe care il poți pregati alaturi de cei mici

19:05, 26.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta muffins cu biscuiți. Iata cum se prepara acest desert din trei ingrediente cu care ii vei da pe spate pe cei dragi!


Ce parere ai despre aceasta stire?