Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de drob fără carne pentru masa de Paște. Preparatul vegetarian este savuros și hrănitor

Publicat:

Pentru cei care nu consuma carne sau nu agreeaza carnea de miel, am pregatit o rețeta de drob vegetarian. In locul drobului tradițional, puteți opta pentru aceasta varianta savuroasa și ușor de pregatit.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day

21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…


Ce parere ai despre aceasta stire?