Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de Ciorbă țărănească de spanac cu afumătură - rețeta lui Vlăduț de la neatza cu Răzvan și Dani

Publicat:

Cu arome de primavara, dar și cu ceva afumatura de porc, Vladut, bucatarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a inundat platoul emisiunii, preparand delicioasa rețeta de ciorba țaraneasca de spanac cu afumatura.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Liviu Teodorescu, dezvaluiri din culisele Te cunosc de undeva: ”E greu sezonul acesta” / VIDEO

11:50, 22.02.2024 - Liviu Teodorescu a facut dezvaluiri noi din culisele Te cunosc de undeva! Concurentul a vorbit la Neatza cu Razvan și Dani despre provocarile pe care le intampina in acest sezon și despre cat de dificil ii este sa intre in pielea unor personaje atat de diferite,

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!

Rețeta pentru ciorba țaraneasca. Cum sa o prepari pentru cel mai bun gust

16:05, 31.01.2024 - Indiferent de locul in care este servita, ciorba țaraneasca este un preparat perfect pentru gusturile tuturor pofticioșilor. Iata cum poți face una dintre cele mai gustoase ciorbe țaranești ținand cont de sfatul gospodinelor din Ardeal.


Ce parere ai despre aceasta stire?