Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de chec rapid cu trei ingrediente. Un desert simplu, gata în doar cinci minute

Publicat:

Iți este pofta de ceva dulce sau iți dorești sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert, dar nu ai prea mult timp de stat in bucatarie? Noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta de chec rapid cu trei ingrediente. Iata cat de ușor se face! Care este modul de preparare pentru aceasta delicatesa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu branza și piersici. Desert simplu și delicios pentru weekend

13:25, 25.02.2024 - Fara doar și poate, orice gospodina iși dorește sa ii surprinda pe oamenii dragi din viața ei cu cele mai delicioase preparate. Daca te gandești sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura…

Cel mai simplu desert. Rețeta delicioaselor fursecuri cu unt, nu te mai poți opri din mancat

14:45, 05.02.2024 - Cu doar cateva ingrediente iese un desert care ii impresioneaza și pe cei mai pretențioși musafiri. Fursecurile cu unt sunt un deliciu, iar rețeta este una foarte simpla. Pentru a ieși fragede, gospodinele sunt avertizate sa fie atente la modul in care adauga faina.

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.

Rețeta muffins cu biscuiți. Desertul din trei ingrediente simplu și rapid pe care il poți pregati alaturi de cei mici

19:05, 26.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta muffins cu biscuiți. Iata cum se prepara acest desert din trei ingrediente cu care ii vei da pe spate pe cei dragi!


Ce parere ai despre aceasta stire?