Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de chec pufos. Un preparat rapid, ideal pentru întreaga familie

Publicat:

Checul este un desert ce se prepara rapid. Este realizat din ingrediente simple, faina, unt, oua, zahar, praf de copt. Simplu sau cu diverse alte ingrediente, cu adaos de cacao, stafide, fructe confiate, checul este o prajitura ce se gasește in toata Europa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

Rețeta de hummus cu dovleac și naut. Un preparat simplu și rapid, specific perioadei de post

20:25, 01.03.2024 - Ne apropiem cu pași rapizi de una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar și de una dintre cele mai importante sarbatori. Daca tot urmeaza cel mai strict post al anului, mulți dintre credincioși au inceput inca de pe acum sa iși pregatesta lista cu preparate specifice perioadei urmatoare. Iata…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta muffins cu biscuiți. Desertul din trei ingrediente simplu și rapid pe care il poți pregati alaturi de cei mici

19:05, 26.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta muffins cu biscuiți. Iata cum se prepara acest desert din trei ingrediente cu care ii vei da pe spate pe cei dragi!

Rețeta de prajitura cu vanilie. Desertul ideal pentru intreaga familie

21:35, 30.12.2023 - Prajitura cu vanilie este delicioasa și nu poate lipsi de la cina luata in familie. Se prepara simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente. Rezultatul va fi unul delicios, perfect chiar și pentru cei mai pretențioși.


Ce parere ai despre aceasta stire?