Rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparată de Chef nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani
Publicat:Chef Nicolai Tand i-a surprins placut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesanta și delicioasa rețeta de ceapa confiata in aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Citeste articolul mai departe pe a1.ro…
Sursa articol: a1.ro
Stiri pe aceeasi tema
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente
23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…
Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta
20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…
Rețeta de langoș! Cum sa prepari un langoș perfect dupa rețeta tradițional ungureasca
16:55, 06.03.2024 - Langoș -ul este un fel de mancare tradițional unguresca, cunoscuta și apreciata in alte țari din Europa Centrala și de Est. Este o bucata de aluat prajita, de obicei, rotunda sau ovala, asemanatoare unei clatite pufoase. Langoș-ul se obține dintr-un aluat fermentat, care este prajit in ulei pana devine…
Cand trebuie, de fapt, sa faci mucenicii. Tradițiile pe care mulți romanii le-au uitat
17:55, 03.03.2024 - O scurta privire in calendar ne va arata ca deja ne apropiem rapid de data la care gospodinele din țara noastra vor incepe sa pregateasca faimoșii mucenici. Iar acest preparat delicios nu este doar o simpla rețeta de primavara, ci are in spate o tradiție deosebita! Mai precis, pe data de 9 martie, cand…
Croissante cu ciocolata: rețeta gustoasa și rapida cu aluat foietaj
11:00, 28.01.2024 - Croissantele franțuzești sunt un deliciu și le poți prepara destul de ușor acasa, daca inca nu te-ai incumetat sa le faci. Aluatul iese pufos și foarte aerat. Exista un secret care face ca rezultatul sa fie impresionant.