Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de brioșe cu gem și migdale. Ce ingrediente trebuie să adaugi în compoziție ca să îți iasă delicioase

Publicat:

Ai pofta de ceva dulce dar nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Stai liniștit, noi avem rețeta perfecta pentru tine. Rețeta de brioșe cu gem și migdale. Ce ingrediente trebuie sa adaugi in compoziție ca sa iți iasa delicioase. Sunt gata in cateva minute și toți le vor adora. Rețeta de brioșe […] The post Rețeta de brioșe cu gem și migdale. Ce ingrediente trebuie sa adaugi in compoziție ca sa iți iasa delicioase appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Prajitura cu ciocolata, reteta simpla fara unt. E usor de facut si are putine ingrediente

09:05, 28.02.2024 - Daca vrei un desert rapid și simplu, dar mai ales ieftin, avem noi soluția. Iata cea mai tare prajitura cu ciocolata, pentru care nu ai nevoie nici macar de unt. Se pregatește foarte repede și are foarte puține ingrediente. Iata rețeta și tot ce trebuie sa știi despre preparat. Cea mai rapida și ieftina…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

20:50, 02.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…

5 sfaturi pentru clatite pufoase și delicioase. Ce nu trebuie sa-ți lipseasca din compoziție

11:16, 22.01.2024 - Secretele pentru a obține niște clatite pufoase și delicioase:- Este recomandat sa utilizezi o faina cu mai puțin gluten, precum cea pentru patiserie, in loc de cea pentru paine. Faina destinata painii poate determina clatitele sa devina dense și prea elastice.- Evita amestecarea excesiva a ingredientelor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?