Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de brioșe cu cireșe proaspete. Un desert delicios pentru cei dragi

Publicat:

Este in sfarșit sezonul cireșelor, deci este timpul perfect pentru niște prajituri cu aceste fructe extrem de delicioase. Rețeta de brioșe cu cireșe proaspete este ideala pentru intreaga familie și este foarte ușor de preparat. Desertul este gata in doar 20 de minute!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu nuci și vanilie. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:11, 26.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos, dar nu ai idee ce sa pregatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iși prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura cu nuci și vanilie. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa,…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu kiwi și portocale. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 09.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, atunci gatește prajitura cu kiwi și portocale. Este un desert simplu și gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul…

Rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Desertul rapid cu care ii vei da pe spate pe cei dragi

09:40, 04.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere!

Rețeta de prajitura Cremole. Un desert delicios pentru cei dragi

19:06, 22.01.2024 - Daca nu ai incercat pana acum prajitura Cremole, atunci este momentul perfect sa o faci. Este un desert gustos și extrem de simplu de pregatit. Ar trebui sa-l consumi alaturi de cei dragi ție. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest preparat delicios, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?