Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă chifteluțe marinate la cuptor în sos de roșii. Se prepară foarte rapid

Publicat:

Cu toții ne aducem aminte de aroma chifteluțelor din bucataria copilariei noastre. Acele biluțe de carne prajite sau coapte, pe care mama ni le punea in farfurie, cu sos de roșii și piure de cartofi. Rețeta pe care v-o propunem astazi este rețeta pe care o puteți pregati pentru familie și prieteni. Chifteluțe marinate la […] The post Rețeta chifteluțe marinate la cuptor in sos de roșii. Se prepara foarte rapid appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?