Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeaua neuronală a arătat cum ar fi putut erăta Elon Musk dacă ar fi trăit în URSS

Publicat:

Rețeaua neuronala Midjourney, care genereaza imagini la cererea utilizatorilor, a prezentat o serie de poze dintr-un univers alternativ in care antreprenorul, inginerul și miliardarul american s-a nascut și a crescut in URSS, relateaza enews.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Cum arata X TV, alternativa lui Elon Musk la YouTube

09:45, 26.03.2024 - Rețeaua de socializare X, cea mai noua „jucarie” din colecția lui Elon Musk, va primi o aplicație pentru televizoare smart, așa cum a fost anunțat anterior. Nima Owji, utilizator X, a participat la una dintre sesiunile de test a aplicației și a publicat pe profilul sau de pe X o inregistrare video care…

Farul Constanta: Raluca Sarghe-Simes - Am aratat ca suntem o echipa mare. Va dati seama cum am trait eu meciul?“

17:10, 14.03.2024 - Dupa prima runda din play off, Farul Constanta ocupa locul doi in clasament, la noua puncte in spatele liderului Politehnica Timisoara. Echipa feminina de fotbal Farul Constanta a inceput cu dreptul turneul play off din Superliga, invingand in deplasare, scor 2 1, campioana Universitatea Cluj Victoria…

Un student rus a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de rețeaua Wi-Fi. Baiatul a aratat susținere pentru Ucraina

15:11, 10.03.2024 - Un student din Rusia a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de la rețeaua Wi-Fi cu un slogan dedicat Ucrainei. Vecinii care au observat fapta, au alertat autoritațile, iat tanarul a fost condamnat la inchisoare timp de 10 zile.

Ce aplicație va lansa rețeaua sociala X a lui Elon Musk

12:05, 10.03.2024 - Saptamina viitoare, rețeaua sociala X (fostul Twitter) deținuta de Ilon Musk se pregatește sa lanseze o aplicație video pentru televizoarele inteligente. Din punct de vedere vizual, serviciul arata identic cu aplicația YouTube. Deocamdata, acesta va fi disponibil doar pe dispozitivele Amazon și Samsung.…

Italia va gazdui principalul centru de control pentru constelatia de sateliti a UE, care va concura cu reteaua lui Elon Musk

15:00, 04.03.2024 - Un centru spatial din inima Italiei urmeaza sa gazduiasca principalul centru de control pentru IRIS2, constelatia de sateliti a Uniunii Europene, a anuntat luni ministrul Industriei din Italia, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Elon Musk i-a suspendat contul Iuliei Navalnaia pe rețeaua X

15:21, 20.02.2024 - Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua sociala X, deținuta de Elon Musk, a fost suspendat marți, la scurt timp dupa ce a postat un apel in care cerea sa i se dea trupul lui Alexei Navalnii pentru a-l putea inmormanta. 

Primul implant cerebral, realizat de Neuralink. Elon Musk: "Primele rezultate arata o activitate neuronala promitatoare"

11:41, 30.01.2024 - Premiera pentru compania Neuralink. Elon Musk a anunțat ca start-up-ul sau a implantat cu succes unul dintre cipurile sale wireless in creierul unei persoane. Pe reteaua X, fosta Twitter, Elon Musk a spus ca pacientul se recupereaza bine. 


Ce parere ai despre aceasta stire?