Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remediul contra Covid-19 ar putea exista pe fundul oceanelor. O nouă teorie dă speranțe pentru tratamentul oricărei pandemii viitoare

Publicat:

Oamenii de știința care cerceteaza viața marina susțin ca oceanul ar putea oferi remedii pentru o serie de boli daca s-ar face mai multe cercetari in acest sens. In prezent, aproximativ 80% din suprafața oceanelor este inca necartografiata, ceea ce inseamna ca potențialul complet al acestora, ca resursa pentru medicina, este inca in mare parte necunoscut.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Europoa! EFSA avertizeaza asupra unei noi pandemii: Oamenii nu au imunitate la acest virus

11:20, 04.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus.

Science Report: Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

18:16, 19.03.2024 - Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

(stop cadru) Liderul PSRM: Sa vedeți cum vor trece vettingul, pre-vettingul oamenii lui Gribincea, saptamana viitoare. Aici bataie de joc, iar acolo va fi tot ok

19:46, 15.03.2024 - Liderul socialiștilor, Igor Dodon, da de ințeles ca „oamenii susținuți de guvernare” nu sunt supuși unei proceduri riguroase de verificare la pre-vetting sau vetting. „Sa vedeți cum vor trece vettingul/pre-vettingul oamenii lui Gribincea, saptamana viitoare. Aici bataie de joc, iar acolo va fi tot ok”,…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Oamenii de știința dau o veste proasta in legatura cu o planeta in care iși pusesera speranțe mari

05:05, 02.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca o planeta potențial locuibila iși pierde atmosfera, un proces care ar putea, in cele din urma, sa faca aceasta lume, Trappist-1e, inospitaliera pentru viața. Se pare ca acest proces este cauzat de curenții electrici creați in timp ce planeta se deplaseaza in jurul…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?